Skoj

Kille skickade bild på sin flickvän till sin mamma – sen insåg han det fruktansvärt pinsamma misstaget

Annons
av nuntium
29 september, 2019
Annons

Dagens teknologi gör det möjligt för oss att dela med oss av vardagen till våra nära och kära på ett väldigt enkelt och smidigt sätt. Det är enklare än aldrig förr att ta bilder och skicka tvärs över jordklotet vilket är på både gott och ont.

Vi har läst om allt från felskickade SMS-meddelanden till bilder som hamnat i fel händer och den här gången tänkte vi ta upp det pinsamma som uppstår när man råkar skicka en bild och någonting som är i bakgrunden är med som inte borde vara det.

Annons

När man ska skicka bilder till sina föräldrar bör man kolla efter två gånger. Det var någonting Maison Vallace inte gjorde. Han sände en bild till sin mamma men det blev ett pinsamt misstag. Kan du se vad han missade?

Här är Maison Vallance tillsammans med hans tjej Meghan

Maison letade efter en tröja

Tidigare hade Maison fått en tröja av sin mor som han tyckte om. Han letade som sjutton efter den i sitt rum för att hitta den. Mamman blev upprörd när han berättade att den var borta så när han till slut hittade den blev han tvungen att skicka en bild på den till sin mor.

Han bad sin kära flickvän om hjälp och givetvis hjälpte hon till. Han tog en bild på henne tillsammans med tröjan och skickade till sin mor tillsammans med texten ”titta, här är den!”.

Sedan så laddade han upp bilden på Twitter också

Han förklarade att bilden var menad till hans mor, men att han tyckte hans flickvän var så fin att han blev tvungen att ladda upp den till sina vänner på Twitter också.

Men det dröjde inte länge förrän någon av hans följare reagerade på en detalj i bilden…

Varken Maison eller Meghan hade lagt märke till det på bilden. Ser du vad de hade missat?

Ser du inte misstaget?

Kolla en gång till – om inte annat så får du en liten ledtråd av en person som skrev så här på Twitter:

Det verkar som att paret har haft lite skoj i sängen

Med hjälp av rep. Sedan har han tagit en bild och skickat till sin mamma. Det kan kännas en aning stelt nästa gång de träffas. Men, men, om några år kommer de också troligtvis skratta åt händelsen.

 

Annons
Dela på Facebook