Kärlek

5 tecken på att din partner är för kontrollerande

Annons
av nuntium
5 oktober, 2020
Annons

Ibland kan det vara gulligt, men när din partner blir för kontrollerande så tar relationen skada. Här är några punkter att fundera över.

1. Din partner har åsikter om ditt utseende

Har din partner alltid åsikter om din outfit eller utseende i allmänhet? Även om ni är tillsammans ska du bestämma helt över vad du vill ha på dig.

Annons

2. Din partner ställer ofta frågor om andra

Kan du inte vara på en fest utan att din partner ställer frågor som ”hände det något?”, ”är hen singel?”, ”Vilka var där?”. Ofta är det svartsjuka som ligger bakom sådana frågor, vilket kan vara charmigt i små doser men lätt blir ett problem.

3. Din partner går igenom din telefon

Om din partner vill gå igenom dina sms och chathistorik så är hen definitivt för kontrollerande. Alla har rätt till sitt eget privatliv och du behöver inte dela allt med någon, även om ni är tillsammans.

4. Måste du alltid berätta allt du gör?

När din partner är kontrollerande så är det lätt att själv känna att man måste förklara sig hela tiden. Har du ett behov av att alltid berätta vad du gör eller vart du är? Då börjar varningsklockorna ringa och du bör nog reflektera över varför du känner dig skyldig till förklaringar.

5. Din partner ogillar att du lägger upp selfies

Blir din partner störd när dina snygga selfies får för många likes? Då är det dags att tänka på framtiden.

Källa: Modette.se

Annons
Dela på Facebook