DIY

Slänger du tomma toalettrullar? Sluta genast med det! Du kan spara massvis med pengar på detta.

av nuntium
6 april, 2018
Annons

Brukar du också slänga toalettrullarna som är tomma? Du kanske alltid har tänkt ”varför ska jag spara på dom för?”, men nu kanske du ska tänka om och börja spara dom. Det går nämligen att använda toarullarna till att göra riktigt fina saker. Det är lite pyssel med det men perfekt för dig som gillar att fixa saker själv.

Det som är bra med toarullar är att alla har dom hemma. Men alla kanske inte tänker på att med lite fantasi kan man använda dom till vad som helst i stort sett. Vi hoppas att du får upp ögonen för vad du kan göra med toarullarna efter att ha läst den här artikeln.

Annons

Varför inte dekorera en spegel? Måla rullarna i valfri färg, klipp sedan dom i mindre delar och limma sedan ihop dom. Limma fast dom runt en rund spegel. Visst blir det snyggt!

Om du har barn hemma så kan jag garantera att det här toarullsgaraget kommer att gå hem!

Vill du ha ännu mer smarta tips hur du kan använda toarullarna så kolla in klippet här nedan. Det går att göra i stort sett vad som helst, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Inte nog med det så är det dessutom miljövänligt och du spar pengar genom att tillverka saker själv. Det kan även vara en perfekt aktivitet att göra tillsammans med barnen.

Kolla in klippet för mer inspiration här nedan.

Tyckte du också att det här var smart? DELA det med dina vänner!

Dela på Facebook

Annons