Läskigt

Pojke slås medvetslös i barnens lek – mamman varnar nu för den livsfarliga trenden bland unga

Annons
av nuntium
19 februari, 2020
Annons

Sociala medier är ett bra verktyg för att ta del av olika trender och för att influera andra. Över en natt kan ett Facebook-inlägg spridas över hela världen och nå ut till flera miljoner människor.

Men dessvärre finns det en mörk baksida av sociala mediers ljusa kraft. Det kan spridas väldigt mycket näthat och livsfarliga trender som ungdomar är snabba att hoppa på.

Annons

En mamma vars son blev medvetslös i en sådan utmaning, går nu ut med en varning och vädjar till andra barn.

När mamman, Valerie Hodsons son slog sig så illa på lekplatsen att han blev medvetslös vände hon sig till Facebook för att uppmana andra föräldrar att prata med sina barn.

”I onsdags blev min son frågad om han ville delta i en hopp-tävling med sina två ‘vänner’. När han hoppade upp så sparkade de båda pojkarna så hårt de kunde på honom, så att hans ben sköts framför honom.

Han landade hårt och platt på ryggen och huvudet, och medan han kämpade med att ta sig upp så förlorade han medvetandet. Han föll framåt och landade på sitt ansikte. Medan skolpersonalen skyndade fram till honom så stod de två andra pojkarna och fnissade medan hans medvetslösa kropp låg på asfalten.

Snabbspolning fram till vi var på sjukhuset. Han hade fått en skallskada, stygn i ansiktet, flera skrapsår, och två tänder hade skadats så att jag måste hålla ett öga på dem.

Detta är tydligen ett Tik Tok-skämt som går ut på att man filmar det för att få likes i sociala medier.

Detta är inte okej, och ärligt talat, om dina barn gör det för nöjes skull så har du misslyckats som förälder”, skriver mamman i sin vädjan på Facebook.

I really contemplated posting this, but I feel there needs to be awareness of this malicious cruel viral prank. On…

Publicerat av Valerie Hodson Lördag 8 februari 2020

Nu hjälps vi åt att sprida detta vidare så att inga fler barn råkar ut för detta! 

Video på några andra barn som lagt ut utmaningen på YouTube.

Annons
Dela på Facebook