Annons
Kändisar

Kristin Kaspersens ärliga ord om rädslan inför operationen

av nuntium
11 september, 2019
Annons

 

Nyligen genomgick Kristin Kaspersen en ögonoperation. Hon berättar nu om varför hon tog beslutet att göra ingreppet och pratar ut om hennes tvivel om det avgörande valet.

Annons

– Tyckte först att det var lite läskigt när ja väl bestämt mig, säger hon.

Kristin Kaspersen har många bollar i luften och under sommaren fick hon lite ledigt. För ungefär en månad sedan publicerade hon ett inlägg på Instagram där hon beskrev hur hon hunnit landa och tänka under semestern.

Jag har en förmåga att gasa på då när jobbet drar igång, gasar lite väl mycket. Ska försöka att använda sunda förnuftet mer den här gången. Jag hinner, behöver inte göra allt”, skrev Kristin och fortsatte:

”Jag ska ha mer tid att fylla mitt liv med det som betyder något, som ger mig något och som jag vill ge tillbaka till”.

View this post on Instagram

Fredagkväll på yogamattan efter första arbetsveckan. Reflektera lite. Känner mig rätt trött, ovan att jobba, men samtidigt full av energi. Under ledighet kommer kreativitet och energi tillbaka. Jag har en förmåga att gasa på då när jobbet drar igång, gasar lite väl mycket. Ska försöka att använda sunda förnuftet mer den här gången. Jag hinner, behöver inte göra allt. Jag ska inte ta på mig mer ansvar än jag behöver. Jag ska rensa bort det som inte ger mig något. Jag vill göra det jag tycker är roligt. Jag ska göra det jag är bra på. Jag behöver inte bevisa för mig själv längre. Jag vet jag kan. Jag ska ha mer tid att fylla mitt liv med det som betyder något, som ger mig något och som jag vill ge tillbaka till. En spännande höst framför mig på många sätt. Jag välkomnar den. Och jag njuter av den sommar som är kvar.

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Nyligen publicerade hon en bild på sig själv där hon är på väg till en ögonundersökning. I samma veva avslöjar hon att hon tagit ett beslut som hon hoppas ska underlätta för henne.

”Efter att ha varit trött på linser och glasögon som framförallt i jobbet ställer till det en del bestämde jag mig för att operera ögonen och göra linsbyte”, skriver Kristin Kaspersen och fortsätter:

”För mig, i jobbet, är linser (engångslinser som varit bästa alternativet) bökigt då det är torr luft i studion med aircon. Synen blir inte skarp på något håll utan bara hyfsat då det är progressiva linser. Vilket gjorde det ansträngande att hela tiden spänna ögonen”.

View this post on Instagram

Här på väg på ögonundersökning. Efter att ha varit trött på linser och glasögon som framförallt i jobbet ställer till det en del bestämde jag mig för att operera ögonen och göra linsbyte. För mig, i jobbet, är linser (engångslinser som varit bästa alternativet) bökigt då det är torr luft i studion med aircon. Synen blir inte skarpt på något håll utan bara hyfsat då det är progressiva linser. Vilket gjorde det ansträngande att hela tiden spänna ögonen. Jag Tyckte först Det var lite läskigt när jag väl bestämt mig för operation, att läkaren ska gå in ögat. Jag Gjorde en grundlig undersökning och då blev jag lite lugnare. Idag är så glad jag gjort det!!! #linsbyte @memirasverige #samarbete

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Kristin Kaspersen verkar vara nöjd med sitt beslut och erkänner att det tog emot när hon precis bestämt sig för att operera sig.

”Jag tyckte först det var lite läskigt när jag väl bestämt mig för operation, att läkaren ska gå in ögat. Jag gjorde en grundlig undersökning och då blev jag lite lugnare”, skriver Kristin Kaspersen.

 

Annons
Dela på Facebook