Otroligt

När hunden tittar ner i husses kista fryser mattes hjärta till is: Strax därefter får hunden gästerna till tårar

Annons
av nuntium
12 oktober, 2018
Annons

Det är inte bara vi människor som sörjer när våra nära och kära går bort. Den 13-åriga blandrastiken, Sadie, vet hur jobbigt det är att förlora någon som är nära.

Sadies bästa vän dog efter 13 års vänskap av en hjärtinfarkt. Som alltid, var hon vid hans sida när han dog.

Annons

– När ambulanspersonalen slutade arbeta omkring honom kom Sadie och la sig bredvid honom. Hon buffade på hans hand som om hon försökte få honom att klappa henne, säger Julia Beaulieu, Sadies matte.

Självklart var Julia Beaulieu förkrossad efter sin makes bortgång. Men hon märkte tydligt att makens bortgång tagit hårt på Sadie.

Sadie som är en blandras mellan vallhund, collie och dalmatin, slutade äta efter sin husses död. Hon satt och väntade på att han skulle komma hem.

Och det var då som Julia bestämde sig för att Sadie behövde ta farväl.

När begravningen var fick Sadie gå fram till kistan tillsammans med sin matte Julia.

– Sadie hade inte ätit sedan han gick bort, så jag tänkte att jag låter henne titta på honom i kistan. Kanske skulle det fungera som ett avslut på samma sätt som det gjorde för mig, säger Julia till Global News.

Hon berättar att Sadie såg chockad och förbryllad ut först, men sedan slappnade hon av. Det var som att hon förstod att hennes husse var död och skulle inte komma hem igen.

Strax efter begravningen åt Sadie sin första måltid på 10 dagar. Att se hennes älskade husse en sista gång gav henne de avslut som hon behövde.

Begravningsbyråns VD Jeremy, berättar på Facebook att han tog bilden för att visa hur starkt bandet mellan ägare och husdjur kan vara.

Se klippet nedan och dela gärna artikeln vidare så fler får ta del av denna tragiska men fantastiska historia.

Se klippet här:

Annons
Dela på Facebook