Skoj

En svensk liten flicka gestikulerar till fartyget att tuta – det får hon senare ångra

av nuntium
27 januari, 2019
Annons

Den lilla flickan från Sverige heter Vilma och står nere i hamnen i Varberg för att kolla på de stora fartygen som sakta glider in i hamnen. Hon ville få fartyget att tuta och gestikulerar därför åt fartyget att tuta.

Ni vet som man brukar göra när man vill få lastbilar att tuta. Genom att dra näven upp och ned, precis som att man drar i en tuta. Hon hoppades på att få samma gest tillbaka.

Annons

Jag tycker nästan att den här lilla tjejen påminner lite om Lotta på Bråkmakargatan när hon står och säger ”tuut, tuut”.

Till en början verkar det som att fartyget inte ser henne. Fartyget är långt bort och flickan är liten så det är inte så konstigt. Men trots det så försöker hon flera gånger medan hennes pappa filmar.

Efter alla de gånger som hon gestikulerat åt fartyget så tror man inte att kaptenen kommer att tuta. Men så fel man kan ha – han drar i tutan när man minst anar det och flickan var verkligen inte beredd på det.

Det här klippet har nästan 10 miljoner visningar på YouTube och vi kan förstå det. Vilken tuta! En sån här skulle jag vilja ha i min bil.

Dela gärna klippet vidare.

Dela på Facebook

Annons