Berättelser

Kvinnan poserar framför kameran – då ser pojkvännen det HEMSKA på hennes ben

Annons
av nuntium
11 mars, 2018
Annons

När man är tonåring så händer det väldigt mycket inom loppet av en kort tid. Förmodligen är det den första jobbiga perioden som man får uppleva. För vissa är det jobbigare än för andra.

Meagan tillhör en av de som hade det tuffare än alla andra under sin uppväxt. När hon blev tonåring så stötte hon på lite bekymmer som hon blev mobbad för av sina jämnåriga kamrater.

Annons

Lymfödem utvecklades i ett av hennes ben vilket innebär att det svullnar upp och bildar vätska. Detta gjorde att hennes ben inte såg ut som det andra benet utan blev betydligt större och det var detta som hon blev retad och mobbad för i skolan.

Det är hemskt att som tonåring behöva stå ut för glåpord bara för att man har en sjukdom och kanske inte ser exakt ut som alla andra. Men när Meagan hade fyllt 24 år så hände någonting.

Hennes ben svullnade upp ännu mer och nu var det nästan dubbelt så stort som det varit tidigare. När hennes pojkvän fick se detta så blev han chockerad.

Det var kanske inte så konstigt eftersom hans flickvän inte hade berättat någonting till honom om det tidigare. Men en dag kom allting fram.

Till slut så bestämde hon sig för att berätta för hennes pojkvän. I samband med att hon berättade det så ställde hon även upp i en skönhetstävling. Hon ville visa sig själv och andra att ingenting kan stoppa dig för att nå sina drömmar.

Den här berättelsen är verkligen inspirerande och är ett bevis på att man inte ska låta någonting stoppa en från att göra det man vill.

I videoklippet här nedan får du se när hon berättar vad som hänt för pojkvännen och den reaktionen som blir.

Se klippet här nedan:

Glöm inte bort att dela detta med dina vänner!

Annons
Dela på Facebook