Annons
Skoj

Therese Lindgren fick en komplimang av sin pojkvän – sen insåg han sitt stora misstag

av nuntium
10 september, 2019
Annons

För att hålla glöden uppe i ett förhållande så krävs det ständigt arbete. Ofta är det små saker var och varannan dag som gör störst skillnad i slutändan. Det kan vara ord, blommor, en puss på kinden eller vad som helst som visar att man tycker om sin partner.

Detta är någonting som är oerhört viktigt om man vill att ens förhållande ska hålla i längden. Många människor som separerar efter långa förhållanden frågar ofta varför. Vanligaste svaret är för att ni har slutat uppvakta varandra.

Annons

Therese Lindgren känner du säkerligen igen sedan tidigare. Hon är en av Sveriges största Youtubers och har snart 1 miljon prenumeranter på sin kanal. Varje vecka laddar hon upp videoklipp som hundratusentals människor kollar på.

Tidigare i år så laddade hon upp ett inlägg på sin Twitter där hon delar med sig av ett gulligt meddelande från sin pojkvän Anders. Men det är bara en grej, han gjorde ett stort misstag.

I inlägget som Therese laddade upp så bifogade hon bilder på en konversation mellan henne och sin pojkvän.

När Therese satt hos frisören så skickade hon en bild på sig själv tillsammans med ett meddelande där det står ”Älskar dig babe”.

Givetvis så gjorde han som alla skulle gjort och svarade på meddelandet.

Men det är bara en grej, han missade en väldigt viktig detalj.

Sedan laddade hon upp hela konversationen på Twitter:

Wooops… Vilken tabbe! Men jag tror nog att Therese förlät honom för det. Det är ju trots allt inte så lätt att se om man har klippt sig eller inte.

Se klippet här nedan:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook