Kärlek

Det här får du aldrig skriva på SMS om du bråkar med din partner

av nuntium
31 januari, 2020

Hur mycket du än bråkar med din partner så får du absolut inte sms det här till din pojkvän eller flickvän.

När man är uppe i ett bråk med sin partner är det väldigt lätt att man plockar upp mobilen och gör situationen värre än vad de egentligen är.

Annons

Det är ibland svårt att komma fram till lösningar på sms när man är osams med någon, men nu avslöjar relationsexperten vad man absolut inte får skriva.

Nicole Richarson är äktenskap- och familjeterapeut som blivit intervjuad av Elite Daily. Hon berättar om det absolut värsta du kan skriva på sms under ett bråk.

Att sms inte är till för att ha djupa och långa diskussioner. Utan sådant kräver mer kommunikation än bara ord, såsom kroppsspråk och tonfall.

Enligt Nicole kan det vara omöjligt att göra sig förstådd på det sättet man vill när du inte får se din partners uttryck, kroppsspråk eller höra dens röst.

”Ickeverbal kommunikation är ungefär 75 procent av hur vi kommunicerar och allt det går förlorat i ett sms. Ge dig själv, din partner och er relation gåvan av er ickeverbala kommunikation”, säger Nicole till Elite Daily.

Det finns ett sms som du absolut aldrig får skicka till din partner efter ett bråk.

”Jag orkar inte mer, eller att ignorera sin partner”, är inte okej att skriva på sms enligt Nicole.

Det kan vara missvisande, men det är mest väldigt sårande efter ett bråk. Ilskan och frustrationen som man känner under ett bråk kan förhindra att ni kommer till en lösning. Istället utvecklar ni bara bråket och gör det hela ännu värre.

Annons
Dela på Facebook