Otroligt

Mamman fick en chock när hon såg ultraljudsbilden: ”Det var lite av en chock”

av nuntium
14 februari, 2020

En gravid kvinna blev rädd när hon tittade på sitt 20-veckors ultraljud och såg sitt barn stirra tillbaka på henne.

Jo Greer, från Plymouth, Devon , kunde inte tro vad hon såg när hon hade rutinultraljud, för att se att hennes fostret tycktes undersöka henne också.

Annons

Fitnessinstruktören, som driver Elevate Dance and Fitness Studio, sa att hon och hennes partner Clint Jones genomgick ett förståeligt utbud av känslor på bara några sekunder, från chockad, till mycket roade.

34-åringen sa: ”Det var ganska läskigt, det var lite av en chock. Jag och min partner vände sig bara mot varandra och sprängde av skratt.

”Tydligen är det inget fel med det, men vi fick höra att det är ganska sällsynt att barnet tittar på kameran.

”Vi kommer att behålla bilden och lägga den på barnets 18: e födelsedagskort som lite fniss.”

Här hoppas barnet – vars kön de håller som en överraskning – inte läsa den här artikeln under de kommande 18 åren så att de kan ha sitt födelsedagkort också som en överraskning.

Jo delade bilden på Facebook och skrev: ”Så vi har alla sett de vanliga söta ultraljudsbilderna, men det här är vårt.

”Naturligtvis fick vi de vanliga ultraljudsbilderna, men då vände baby sig mot kameran, vilket tydligen är ganska sällsynt och mycket underhållande.”

Jo är inte den första mamman som får en chock av sitt ultraljud.

En mamma i USA blev mer än lite störd av vad hon såg i sin 24-veckors skanning, och beskrev fostret som ett ”djävulbaby” och ett ”f *** ing kryp”

Iyanna Carrington, från Richmond, Virginia, såg fram emot att ta reda på könet på hennes barn – men blev chockad när hennes avkommor fick henne ett obehagligt flin.

17-åringen sa: ”Jag hade aldrig sett något liknande. Jag älskar denna djävulbebis redan så mycket.

”Jag skulle se om hon var en pojke eller en tjej. De visade hennes ansikte och hon såg normal ut, då bekräftade sjuksköterskan att hon var en tjej, men jag visste det redan längst ner.

”Sedan satte de tillbaka det i ansiktet och hon såg precis på mig så.

”Jag sa: ’Hon ser ut som ett spöke’ på läkarkontoret och läkaren sa: ’Ja, det är väldigt normalt.’ Hon såg lite galen ut. ”

Lyckligtvis är föräldrar hårda för att tro att deras barn är bedårande oavsett vad, så dessa läskiga spädbarn borde vara bra.

Annons
Dela på Facebook