Kärlek

10 saker som en tjej gör som får killar att tända lite extra. Gör du det här?

av nuntium
9 april, 2018
Annons

Om du tror på allt som visas och sägs i filmer så behöver en tjej i princip bara finnas så har hon en svärm med killar runtomkring sig. De målar upp killar som evigt berövade djur som är de enda som jobbar för att uppnå förförelsen av en tjej. Men nej, det är inte sant!

Tjejer behöver faktiskt också anstränga sig för att få en killes uppmärksamhet och behöver vissa knep för att få honom på fall, utöver grundknepen.

Annons

Det finns många saker som tjejer kan göra för att få en kille som man vill ha att tända på en.

Även om många av dessa är subtila små saker, kommer killen att dras till dig- trots att han inte vet varför.

Här i klipper listas tio saker som en tjej kan göra för att få en kille att tända på dig och få han attraherad utav dig.

Ganska så ofta behöver det inte vara svårare än att enbart tillåta sig själv att skratta mer inför honom, och han kommer ge dig hela hans hand.

Att få en tjej att skratta är en rätt stor punkt för många killar, en kvinnas skratt är som ett läkemedel för de flesta män och de kommer att försöka mer ju seriösare förhållandet blir.

Ögonkontakt är viktigt i alla förhållanden, och det börjar strax före när en tjej försöker förföra hennes man. Det spelar ingen roll hur hennes ögon ser ut, det är kontakten som räknas.

En annan grundregel för att få din man attraherad av dig är att du ska känna dig bekväm med honom, och kunna visa dig bekväm i hans sällskap.

Tillexempel så behöver du inte alltid klä upp dig inför honom i ett par svintajta jeans, utan det bästa som män vet är att kunna se sin flickvän eller sin dejt i träningsoverall och veta att hon är bekväm i det då hon är med honom.

Se dessa 10 saker som en tjej gör som får hennes man att bli sinnessjukt kär!

Dela gärna detta med din partner.

Glöm inte att följa oss på Facebook!

Dela på Facebook

Annons