Otroligt

Mammans smarta knep för att klara 10-timmarsflygning med bebis: ”Otroligt!”

av nuntium
1 mars, 2019
Annons

Att ha skrikande bebisar på en tio timmar lång flygresa kan vara väldigt jobbigt och irriterande för andra passagerare.

När en mamma skulle flyga med sin fyra månaders bebis för första gången använde hon sig av ett knep som fick de andra passagerarna att ha förståelse och hyllar henne nu.

Annons

Flygresan från Seoul i Sydkorea till San Fransisco, USA, tar tio timmar.

Den flygresan gjorde den här mamman tillsammans med sin fyra månaders gamla bebis, vilket också var första gången den lille flög.

Bildkälla: Facebook

Det är inte lätt alla gånger att resa med en sån liten bebis och mamman var orolig över hur barnet skulle reagera.

För att  förvarna de andra passagerarna att det här var bebisens första flygning och att hon inte alls visste hur reaktionen skulle bli, gjorde hon en väldigt uppskattad gest.

Hon gjorde i ordning över 200 goodie bags till alla passagerare och delade ut dem innan planet lyfte.

En av passagerarna som fick en goodie bag var Dave Corona. I påsen låg det godis, snacks och öronproppar. I ett inlägg på Facebook skriver han om flygresan.

Bildkälla: Facebook

”På ett tio timmars flyg från Seoul till San Fransisco delade en mamma ut över 200 goodie bags fyllda med godis och öronproppar i fall hennes fyra månader gamla bebis skulle skrika under flygningen. En väldigt rörande gest av mamman och vi vet ju att när man har barn ska man förvänta sig det oväntade.”, skrev han i inlägget.

På en av bilderna som Dave har delat med sig utan syns en lapp som mamman hade lagt i påsen där hon förklara situationen.

”Hejsan, jag heter Junwoo och jag är fyra månader gammal. I dag ska jag åka till USA. Jag är lite nervös och rädd för det är min första flygning någonsin, vilket betyder att jag kanske gråter eller låter mycket.”

I kommentarerna under Daves inlägg är det många som hyllar mamman.

”Helt fantastiskt! Otroligt gest”, skriver en.

”Väldigt omtänksamt”, skriver en annan.

 

Dela på Facebook

Annons