10 tecken på att din partner är otrogen

Publicerades den 12 februari, 2018
Annons

Oavsett vilket steg som förhållandet är i så finns det ingen garanti mot svek. Om du har minsta misstanke så är det bäst att ta reda på sanningen. Vi ska ta reda på hur man förstår när en kille är otrogen och vilka tecken som finns för sådant beteende.

För att förstå om en kille är otrogen mot dig, måste du lägga märke till vad han säger och hur han agerar. Det hela börjar med det faktum att han undviker möten av olika svepskäl. Anledningarna är ofta helt absurda; magont eller att han inte fått tillräckligt med sömn. Här är ett par tecken på en killes trolöshet:

1. Han separerar aldrig från telefonen

Bokstavligt talat så släpper han inte den ur händerna; Han tittar saligt på skärmen innan han lägger sig, på morgonen tar han telefonen direkt och går till ett annat rum i en timme. Han ringer från balkongen och besvarar dina frågor med irritation och säger att han hör bättre utomhus. När han skickar meddelanden har han ett uttryck som visar på total lycka i ansiktet.

2. Han är vän med nya ”intressanta människor”

Ju äldre vi blir, desto svårare är det att skapa nya bekantskaper, så var uppmärksam på detta! – Refererar till statistik: plötsligt har han många nya vänner. Och alla dessa fina människor bjuder hem honom regelbundet sent på kvällarna med mat, kakor och annat skoj. Du är inte bjuden dit på grund av olika anledningar: det är en ungkarlsfest, värdinnan bjuder in gäster enligt vissa kriterier eller ”du kommer ha tråkigt där älskling, vi kommer bara prata om våra ämnen.

3. Han slipar konstant på formen

Han anmäler sig till gymmet, missar aldrig ett joggingpass, får manikyr och är petig med parfymer. I allmänhet är det okej om han alltid varit så.

4. Han är galet svartsjuk

Utbrott av orimlig svartsjuka – ett av de mest tydliga tecknen på svek. Han riktar sitt beteende mot dig och visar att det inte är acceptabelt.

5. Han har nya hobbys

Detta kräver så klart finansiell investering och personlig närvaro. Det innebär att han inte kommer att börja måla tavlor på balkongen, utan mer troligt blir han en ivrig bowlare, men vet du ens hur mycket medlemsavgiften är för en turnering nu för tiden? Det kan vi berätta: exakt så mycket som att hyra ett rum på ett motell i ett par timmar.

6. Sex är inte detsamma som tidigare

Å ena sidan kan vi inte förutsäga något: han kanske undviker sex, eller tvärtom insisterar på det. Han kan bli oförskämd i sängen eller omvänt bli en öm älskare. Huvudsaken är att du direkt känner att sexet inte är som tidigare utan väldigt annorlunda.

7. Han skapar anledningar till gräl

Han hittar konstant obetydliga anledningar att gräla. Efter sådana scener lämnar han hemmet ett tag! På detta sätt får han fler möjligheter att träffa sin älskare.

8. Han har konstanta humörsvängningar

Hans humör är likt en gunga och svänger snabbt: han ser inte ut som sig själv – han är extremt uppmärksam och glad eller verkar likgiltig och seriös när ni är tillsammans.

9. Han ser skyldig ut

Han känner sig skyldig när du är så omhändertagande och snäll mot honom. Att han gör dig ledsen gör att han tänker sig in i den motsatta situationen vilket leder till att han omprövar sitt svek.

10. Ger dig ovanlig uppmärksamhet

Din man har blivit mer uppmärksam på dina behov och har börjat fråga dig vad du önskar sig? Jubla inte för mycket över detta då det kan bero på skuldkänslor som orsakats av sveket. Gåvor är ett sätt att kompensera på en undermedveten nivå för den skada han orsakat ert förhållande.

Se klippet här nedan:

Dela gärna den här artikeln vidare så fler kan uppmärksamma om deras partner är otrogen eller ej.


Andra läste även:


10 hemligheter som matindustrin inte vill att du ska veta

14 bilder som visar att en grym frisör kan utföra mirakel – helt otroligt vad en frisyr kan

Paret tog in på lyxhotell i Spanien – när de klev ut på balkongen förvandlades semestern till en mardröm

Mannen försökte våldta kvinnan mitt framför deras barn - då skar hon av mannens penis

Sonen dog tragiskt efter att ha varit med sin flickvän – orsaken chockerar alla!

Använder du din mobil på toaletten? Sluta med det DIREKT!

När polisen inte har tid att komma gör Stefan något helt genialiskt - du kan aldrig gissa vad

10 hemligheter som din gynekolog aldrig berättar för dig

Hovets avslöjar nya besked - om prinsessan Estelle

Alexander Bard blir lurad att han har beställt ett kylskåp - samtalet som följer är GULD!

63-åriga kvinnan söker vård på akuten – då berättar den unga läkaren att hon är gravid

Årets favorit på julbordet – kakan som kommer få dina smaklökar att dansa

Här är de 6 gömda orden i den tecknade bilden

Svenska sjuksköterskans skräckupplevelse på Kanarieöarna — nu vill hon varna andra för dolda faran