Annons

10 tecken på att din partner är otrogen

Publicerades den 12 februari, 2018

Oavsett vilket steg som förhållandet är i så finns det ingen garanti mot svek. Om du har minsta misstanke så är det bäst att ta reda på sanningen. Vi ska ta reda på hur man förstår när en kille är otrogen och vilka tecken som finns för sådant beteende.

För att förstå om en kille är otrogen mot dig, måste du lägga märke till vad han säger och hur han agerar. Det hela börjar med det faktum att han undviker möten av olika svepskäl. Anledningarna är ofta helt absurda; magont eller att han inte fått tillräckligt med sömn. Här är ett par tecken på en killes trolöshet:

1. Han separerar aldrig från telefonen

Bokstavligt talat så släpper han inte den ur händerna; Han tittar saligt på skärmen innan han lägger sig, på morgonen tar han telefonen direkt och går till ett annat rum i en timme. Han ringer från balkongen och besvarar dina frågor med irritation och säger att han hör bättre utomhus. När han skickar meddelanden har han ett uttryck som visar på total lycka i ansiktet.

2. Han är vän med nya ”intressanta människor”

Ju äldre vi blir, desto svårare är det att skapa nya bekantskaper, så var uppmärksam på detta! – Refererar till statistik: plötsligt har han många nya vänner. Och alla dessa fina människor bjuder hem honom regelbundet sent på kvällarna med mat, kakor och annat skoj. Du är inte bjuden dit på grund av olika anledningar: det är en ungkarlsfest, värdinnan bjuder in gäster enligt vissa kriterier eller ”du kommer ha tråkigt där älskling, vi kommer bara prata om våra ämnen.

3. Han slipar konstant på formen

Han anmäler sig till gymmet, missar aldrig ett joggingpass, får manikyr och är petig med parfymer. I allmänhet är det okej om han alltid varit så.

4. Han är galet svartsjuk

Utbrott av orimlig svartsjuka – ett av de mest tydliga tecknen på svek. Han riktar sitt beteende mot dig och visar att det inte är acceptabelt.

5. Han har nya hobbys

Detta kräver så klart finansiell investering och personlig närvaro. Det innebär att han inte kommer att börja måla tavlor på balkongen, utan mer troligt blir han en ivrig bowlare, men vet du ens hur mycket medlemsavgiften är för en turnering nu för tiden? Det kan vi berätta: exakt så mycket som att hyra ett rum på ett motell i ett par timmar.

6. Sex är inte detsamma som tidigare

Å ena sidan kan vi inte förutsäga något: han kanske undviker sex, eller tvärtom insisterar på det. Han kan bli oförskämd i sängen eller omvänt bli en öm älskare. Huvudsaken är att du direkt känner att sexet inte är som tidigare utan väldigt annorlunda.

7. Han skapar anledningar till gräl

Han hittar konstant obetydliga anledningar att gräla. Efter sådana scener lämnar han hemmet ett tag! På detta sätt får han fler möjligheter att träffa sin älskare.

8. Han har konstanta humörsvängningar

Hans humör är likt en gunga och svänger snabbt: han ser inte ut som sig själv – han är extremt uppmärksam och glad eller verkar likgiltig och seriös när ni är tillsammans.

9. Han ser skyldig ut

Han känner sig skyldig när du är så omhändertagande och snäll mot honom. Att han gör dig ledsen gör att han tänker sig in i den motsatta situationen vilket leder till att han omprövar sitt svek.

10. Ger dig ovanlig uppmärksamhet

Din man har blivit mer uppmärksam på dina behov och har börjat fråga dig vad du önskar sig? Jubla inte för mycket över detta då det kan bero på skuldkänslor som orsakats av sveket. Gåvor är ett sätt att kompensera på en undermedveten nivå för den skada han orsakat ert förhållande.

Se klippet här nedan:

Dela gärna den här artikeln vidare så fler kan uppmärksamma om deras partner är otrogen eller ej.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Efter att ha läst det här kommer du aldrig vilja duscha i varmvatten igen

Nu går polisen ut med en viktig uppmaning till svenska folket – inför valet

Så mycket skadas din kropp av EN ENDA burk energidryck

Brudparet ska vigas vid altaret – det prästen gör då chockar och ger alla i kyrkan gåshud

Läraren kunde inte sluta ha sex med 14-åringen - nu kan hon få fängelse

7 anledningar till att du inte har hittat din bättre hälft ännu

Föraren blev stoppad av polisen. När han visar upp sitt körkort blir man full av skratt!

Hur du knyter din näve kan säga något om din personlighet

Nu avslöjas prinsessan Madeleines och Chris fantastiska nyhet!

Byggarbetarna river en vägg — det som döljer sig på insidan gör alla stumma

Så här slapp Hollywoodfrun Gunilla Persson fängelse: ”Inget snack om vad..”

LARMET: Så många svenska pensionärer riskerar snart att leva i fattigdom!

Mannen vaknar med blodiga märken på ryggen – strax efter inser han misstaget

14 gånger ägarna ville att deras katter och hundar skulle komma överens - men det gick käpprätt åt skogen