LOL

Paret lägger ut förlovningsbild på Facebook – men glömmer intima detaljen i fotot

Annons
av nuntium
4 juni, 2019
Annons

Dubbelkolla alltid era foton som läggs upp på sociala medier. Detta fick en nyförlovad flickvän lära sig efter att ha lagt upp en förlovningsbild på Facebook med sin framtida man.

Paret hade nyligen förlovat sig och flickvännen publicerade en bild på Facebook. Där berättade hon för sina vänner hur lycklig hon var.

Annons

”Jag är verkligen välsignad i dag eftersom mitt livs kärlek frågat om jag vill gifta mig med honom. Jag kan inte sätta ord på hur lycklig jag är och vilken tur jag haft. Han hade inte möjligheten att ge mig en riktig ring än, men det är ju insidan som räknas”.

”Jag vet att vi kommer leva lyckliga tillsammans, oavsett alla materiella ting. Snart återkommer vi med ett datum”, skrev kvinnan på Facebook och syftade på det kommande bröllopet.

Källa: Facebook

Men de studerade inte bilden tillräckligt noggrant på förhand och råkade berätta mer än vad som var tänkt för vänner och familj.

De hade nämligen glömt att beskära bilden och fick med en väldigt privat detalj.

Hennes kompisar var inte sena med att påpeka detta i kommentarerna.

Källa: Facebook

Det vännerna såg var självklart det öppnade graviditetstestet som fanns med på bilden.

Efter att ha blivit avslöjad hade kvinnan inget annat val än att berätta om den andra glada överraskningen.

Okej, kompisar –  vi ska ha barn också!”, skrev kvinnan i en kommentar.

Källa: Facebook

Hon var tydligen så berusad av lycka att hon hade glömt den lilla detaljen i bilden. Men vad gör väl det, nu fick hon berätta två fantastiska nyheter!

Annons
Dela på Facebook