Kändisar

Här är övervakningsfilmen från den kända butiken – visar hur Gunilla Persson tar solglasögonen

av nuntium
11 oktober, 2018
Annons

Här nedan är övervakningsfilmen från butiken i Florida som visar hur Hollywoodfrun Gunilla Persson tar med sig ett par Chanel-solglasögon till ett värde över 4 700kronor.

Enligt polisrapporten ska Gunilla ha gått in i lyxbutiken, provat Chanel-solglasögonen, värda 545 dollar, vilket motsvarar cirka 4 700 kronor.

Annons

När hon sedan stoppades av polisen några kvarter därifrån låg solglasögonen i hennes handväska och prislappen var borttagen.

Gunilla Persson var i Chanel butiken den 22 maj. Hon ska ha betalat för en handväska och sedan lämnat butiken med ett par solglasögon till ett värde av 545 dollar, som hon inte betalade för.

Åtalet slutade med en uppgörelse. En journalist förklarar att:

– De har gjort upp. Om hon håller sig ren, inte hamnar i trubbel, kommer det här att strykas från hennes register. Tekniskt sett lägger de ner fallet, men de gör det i utbyte mot att hon går med på en uppgörelse, säger Elliot Kleinberg, journalist på Palm Beach Post.

Gunilla Persson berättar att hon accepterar uppgörelsen för Expressen.

– Jag hade att välja mellan att gå i domstolen och att ha en juryrättegång och att betala tusentals dollar i kostnader, eller att göra den här uppgörelsen. Man kan göra en deal om man är oskyldig. Det jag fick göra var att läsa i fyra timmar. Det var jättelätt att göra. När jag väl hade läst den kursen och kunde bevisa det via ett certifikat kunde advokaten visa det för åklagaren, säger Hollywoodfrun.

 

Polismannen David Maccarone skrev i rapporten att när Gunilla greps tog på sig solglasögonen framför ögonen på honom – ”som om de tillhörde henne”.

– Jag observerade de ”klibbiga” området där prislappen tidigare satt. Persson hävdade att hon inte kunde minnas vad som hänt med prislappen”, säger han.

Gunilla Persson som riskerade böter eller fängelse i upp till ett år, slipper straff men måste stå för rättens kostnader på drygt 900 kronor, skriver Palm Beach Post.

Se klippet från övervakningskameran här nedan:

Dela på Facebook

Annons