Mannen lämnade sin fru efter 37 års äktenskap pga en yngre kvinna – hennes kontring är briljant!

Publicerades den 8 november, 2018
Annons

Det här är en historia som handlar om en man som varit gift med sin fru i 37 år. Han beslutade sig därefter att lämna sin fru för en yngre kvinna.

Ex-frun blev givetvis väldigt upprörd över detta. Efter så många år, hur kunde han göra henne så ledsen och sårad? Men istället för att gå ned sig så bestämde hon sig för att hämnas på sin gamla make.

Denna berättelse är förmodligen fiktiv, men det spelar ingen roll för den är ändå lika rolig! Som man brukar säga är hämnden ljuv och det verkar i vissa fall stämma..

Karin blev plötsligt dumpad av sin man Bengt efter 37 års äktenskap. Anledningen var för att Bengt hade träffat sin unga sekreterare som han haft en affär med.

Den nya flickvännen ville givetvis att hon och Bengt skulle bo tillsammans. Kravet var att hon skulle få flytta in i det stora huset där Bengt tidigare bott med sin fru.

Med hjälp av sina skickliga advokater lyckades han lösa ut sin ex-fru från huset. Hon fick då bara tre dagar på sig att flytta ut, vilket gav henne lite panik.

Den första dagen ägnade hon sig åt att skaffa flyttkartonger och packa ned sina saker. Andra dagen så kom flyttfirman och packade in alla hennes grejer.

Den tredje dagen så ville hon för sista gången sitta i husets fantastiskt vackra matsal. Hon ende ljus och gjorde det stämningsfullt. Sedan åt hon ett halvt kilo färska räkor tillsammans med en flaska vin.

Efter sin räkmåltid så gick hon runt i huset och fyllde ändarna på gardinstängerna med räkskal. När hon hade gjort så i varenda rum så städade hon rätt på sig och begav sig därifrån.

När ex-maken sedan kom till huset med sin nya flickvän så var han väldigt glad. Allt gick perfekt de första dagarna men sidan började en obehaglig stank sprida sig i hela huset.

Bengt försökte med allt. Han städade, skurade och vädrade i ett helt dygn men trots allt slit blev han inte av med lukten.

En firma kom för att kolla ventilationen och det fanns inget konstigt däri. Alla mattor i hela huset kem tvättades och de installerade även luftrenare i hela huset.

Det nya paret hade verkligen försökt med allt men utan framgång. Det gick så långt att vänner slutade hälsa på, hantverkare vägrade att jobba i huset och hushållerskan sa upp sig.

Till slut ledsnade dom och bestämde sig därför att flytta. En månad gick men ingen var intresserad av huset, vilket kanske inte var så konstigt.

Till slut så hade utgångspriset sänkts med över 50%. Men trots det gick det inte att sälja huset.

Efter ett tag så ringde ex-frun och frågade hur Bengt hade det. Han berättade om vad som hade hänt och sa att de varit tvungna att sälja det gamla och köpa ett nytt hus.

Bengt gav ex-frun ett erbjudande att köpa tillbaka huset för en tjugondel av det huset en gång varit värt. Haken? Papper skulle skrivas på samma dag.

Givetvis gick ex-frun med på detta så en vecka senare var både Bengt och hans unga flickvän glada över att huset blivit sålt medan flyttfirman jobbade på.

De skrattade glatt åt att ex-frun köpt det stinkande huset och Bengt var extra nöjd över att ha lurat ex-frun med ett stinkande hus!

Flyttgubbarna fortsatte jobba på och det sista dom bar ut ur huset var gardinstängerna!


Andra läste även:


11-årig flicka blev mamma

Svenska läkarna ryter ifrån: ”Nu får det vara nog – sätt ett snöre på vuxenleksakerna!”

Gnugga in köttet med bakpulver — då kommer det här hända. Wow!

En man hamnade på akuten efter att ha ropat något olämpligt till sin fru...

Therese Lindgren fick en komplimang av sin pojkvän – sen insåg han sitt stora misstag

16 otroligt roliga bilder på djur som kanske har den sämsta dagen i sitt liv

Bebisen ligger på golvet och gråter – mamman tror knappt sina ögon när hunden gör detta!

Mannen trakasserar en kvinna i hissen — sekunden senare får han en oförglömlig läxa

Vilken banan skulle du äta? Ditt val kan påverka din hälsa

Han ville bekänna något för sin fru - men kvinnor vet oftast mer än vad män tror

Just när John och hans fru hade börjat älska, kommer deras sex-åriga son in i rummet.

Hennes cykel blev stulen. Snart hittar hon sin cykel till salu på Facebook – det hon gör då är genialiskt

11 felskickade svenska sms som är hysteriskt pinsamma att dom blir roliga

Göran träffade en kvinna på krogen och följde med henne hem då...