Skoj

Nu kan du köpa din egna uppblåsbara tropiska ö – imponera på vännerna i sommar

Annons
av nuntium
4 juli, 2019
Annons

Den här jättelika uppblåsbara flotten har allt du behöver för att göra succé på stranden i sommar. Flotten är bland annat utrustad med drinkhållare, soldäck och ishink.

Semestertiden är här och många spenderar gärna de varma sommardagarna på stranden med sol och badande. Vissa har en ö ute i skärgården man åker ut till och bara njuter.

Annons

Självklart så har vi alla inte tillgång till en egen ö att ligga och glassa på, men nu finns det ett betydligt billigare alternativ.

Nu kan du nämligen köpa en egen uppblåsbar tropisk ö med plats för upp till 8 personer, där du och dina vänner kan ligga och njuta av sommaren på, berättar 9gag.

Källa: Sam´s Club

Företaget bakom den lyxiga plastflotten heter Sam´s Club och har döpt den till ”Tahiti”. Namnet är tänkt att påminna om paradisön i Karibien.

På flotten finns 5 sittplatser utformade som fåtöljer med drinkhållare. Utöver det så finns det även två liggplatser även de med drinkhållare och en huvudkudde.

Det finns även ett soldäck samt så medföljer två ishinkar så man kan hålla sin dryck iskall under ”kryssningen”.

Källa: Sam´s Club

Flotten kan självklart inte konkurrera med en riktig paradisö, men det finns som sagt en del lyxiga detaljer på den.

Dessutom är den väldigt praktisk, när du är klar med din flytande ö så är det bara att släppa ur luften och slänga in den i ett förråd, tills nästa badtillfälle.

Det bästa med den uppblåsbara flotten är nog ändå priset. Flotten kostar endast 149 dollar, betydligt billigare än att köpa en riktig ö.

Källa: Sam´s Club

Vi skulle definitivt inte tveka på att köpa den här lyxflotten, du blir garanterat poppis hos vännerna i sommar!

Annons
Dela på Facebook