Oj

Han upptäckte sin flickväns otrohet – genom detalj på nakenselfie

Annons
av nuntium
23 mars, 2020
Annons

Den här tjejens klantiga misstag avslöjade också hennes otrohet. Ser du detaljen?

Att vara otrogen mot sin partner kan givetvis vara ett stort svek som många gånger inte går att förlåta. Om man som ett par bestämt sig för att vara exklusiva kanske det är en dum idé att flyga till en annan stad för lite hankypanky med chefen.

Annons

Men det är precis vad Jackie gjorde. Hon sa till sin pojkvän att hon skulle ut och resa helt ensam, men hon gjorde precis tvärtom.

Hon försökte verkligen att dölja det för sin kille – men hon var slarvig. Och hennes kille var smart. Lika smart som Harriet som hämnades på sitt otrogna ex som ville ha tillbaka pengar.

Hon började med att skriva att hon kommit fram till hotellrummet och att allt var bra.

Sedan började hon att skicka lite naknare bilder.

Oj. Där var misstaget. Ser ni? Det är nämligen någonting som inte stämmer med resväskan.

Killen frågar då efter hennes hotellnummer. Efter lite detektivarbete kommer hennes pojkvän fram till det inte är Jackie som bokat rummen – utan hennes chef som gör det.

Givetvis blev den här killen, som inte är omnämnd vid namn, oerhört ledsen. Hjärtat gick i tusen bitar och det verkar som det här paret går skilda vägar.

Den här historien har delats mycket på sociala medier – och har plockats upp av flera internationella medier, bland annat Elite Daily.

Annons
Dela på Facebook