Berättelser

Brudgummen hoppar plötsligt i vattnet – då inser bruden det fruktansvärda

Annons
av nuntium
8 juni, 2018
Annons

Sin egna bröllopsdag är förhoppningsvis en av de mest minnesvärda dagarna i livet som man alltid kommer minnas. För det här paret som kommer från Cambridge i Kanada visade det sig bli en dag att minnas utöver bröllopsceremonin.

Brittany Cook och Clayton Cook hade äntligen gift sig och det var dags för bröllopsbilder. Det visade sig att Brittany skulle kunna vara extra stolt över sin man just den här dagen då han i slutet av dagen kunde hyllas som en hjälte.

Annons

När ceremonin var över så var det dags att föreviga dagen genom att ta fina bröllopsbilder med en proffsfotograf. Tillsammans gick paret till en park som låg i närheten för att ta perfekta bilder i en lugn och harmonisk miljö.

Dammen som fanns i parken blev den givna bakgrunden till bilderna och fotografen var helnöjd med den romantiska omgivning som fanns i parken. Men det var även denna damm som gjorde att bröllopsdagen tog en helt oväntad vändning.

Det var när fotografen skulle ta några enskilda bilder på Brittany som hon plötsligt vänder sig om och då ser hon hur hennes man hoppat i dammen och står i vattnet. Brittany blir chockad och förvirrad varför han helt plötsligen står i vattnet med kläderna på – dessutom mitt under bröllopsfotograferingen.

Till en början så trodde hon att han gjort det för nöjets skull, men väldigt snart inser hon anledningen till varför han står i dammen med kläderna på.

I videoklippet som ligger här ovan kan du se paret själva berätta om vad som egentligen hände i parken den här dagen.

DELA vidare om du också blev berörd av parets berättelse!

Annons
Dela på Facebook