Skulle gå på krogen och ha kul med vänner – fick en batong i huvudet av ordningsvakten

Publicerades den 11 februari, 2018

Det finns massvis med kreativa och roliga videoklipp på Youtube och nu har vi hittat ett lite mer allvarligt som vi känner att vi är tvungna att dela med oss av.

Den här killen, Adam som han heter är en av alla kreativa kreatörer som finns på youtube och lägger ner mycket tid på sin kanal för att hitta på underhållande klipp.

Dock är alla klipp inte lika underhållande och vissa är mer seriösa än andra klipp. Här berättar Adam något sjukt som hände honom när han skulle ha en rolig ute kväll med sina vänner  då gruppen labyrint skulle uppträda live i Västerås.

Allt började med att han åkte hem till sin vän där dem satt och drack lite innan dom tog en taxi ner på stan och var allmänt glada.

Men kvällen imponerade inte så värst mycket på Adam och sällskap så dem bestämde sig för att lämna nattklubben. På vägen ut möter Adam en gammal klass kompis som är påväg in till nattklubben. Dem hälsar på varandra och kramar om varandra, då en vakt kommer fram, sliter tag i Adam och kastar ut han. Adam förklarar för vakten att han är påväg hem och ska bara hämta sin jacka i garderoben och då händer det otroliga som absolut inte får hända.

Se klippet nedan när Adam berättar sin historia:

DELA gärna klippet vidare.

Andra läste även:


Paret står i kyrkan redo för att gifta sig – då får bestmannens tabbe hela kyrkan att börja skratta

Biobesökarna såg skräckfilmen ”Det” – nu slår dom larm efter den otäcka upptäckten

Har fjärilarna i magen försvunnit i ditt förhållande? Här får du reda på varför.

8 sätt din partner kan vara otrogen mot dig på – utan att det märks