WTF

Tvåbarnsmamman fick en chock efter att ha ätit av grönkolen och sedan hittade DETTA. Sjukt vidrigt!

Annons
av nuntium
26 april, 2018
Annons

Tvåbarnsmamman Chrissie Gilbert, 38, gjorde en hemsk upptäckt i sin nyköpta påse med grönkål.

Leverantören bekräftar att det är en använd kondom som hittats.

Annons

– Vetskapen att jag har ätit mat som troligtvis har nuddat vid den får mig att må illa, säger Chrissie.

Chrissie från Storbritannien hade köpt grönkål till familjens middag i början av mars.

Måltiden bestod av korv, potatis och självklart grönkålen som familjen, bestående av Chrissie, hennes man och deras två söner, 6 & 3 år, åt av.

Det var först dagen efter när Chrissie tog en handfull kål ur förpackningen hon upptäckte det vidriga.

Hon säger:

– I påsen låg en använd kondom. Man såg att den var använd eftersom den var lite nerfläckad. Jag mådde illa direkt, och oroade mig eftersom vi åt en portion av grönkålen kvällen innan och att den låg bland bladen.

Emmett UK som är leverantör för märket av grönkålen, bekräftade att föremålet i påsen var en ”intakt och använd” kondom. De bekräftade också att det fanns hårstrån fästa vid kondomen.

De säger att en kondom inte hade klarat sig genom skörden och tillverkningen och därför har kondomen hamnat där efter köpet.

Så här säger Chrissie Gilbert:

– Rapporten jag fick från leverantören var verkligen förolämpande. Enligt dem lades kondomen där efter köpet. Så, antingen la jag eller min man den där.

– Tror de inte att vi har något bättre för oss än att lägga en använd kondom i grönkålen själva? Jag kunde inte tro det när jag fick det svaret.

– Vetskapen att jag har ätit mat som troligtvis har nuddat vid den får mig att må illa och ger mig ångest. Tänk om personen som använde den hade några sjukdomar?

En talesperson från Tesco säger:

”Vi är ledsna om Mrs Gilbert inte är nöjd med slutsatsen från utredningen, vi diskuterar gärna vidare händelsen med henne om hon vill.”

Annons
Dela på Facebook