Nyheter

Därför byts Tilde de Paula ut i tv-rutan

av nuntium
13 mars, 2019
Annons

Tilde de Paula Eby är programledare för TV4:s nya program Efter fem. Hon ska också leda Let´s dance i vår.

För att hennes hektiska schema ska gå ihop byts Tilde de Paula ut i tv-rutan både på torsdagar och fredagar.

Annons

”Då Tilde programleder Let´s dance på fredagar under våren och sitter i förberedelser i olika möten infrö direktsändningen under torsdagarna var det en självklarhet att ta in en vikarie under de veckorna Let´s dance sänds för att få det att gå ihop”, skriver Amanda Hjärtmyr, presskontakt för Efter fem i ett mejl till Expressen.

Programledaren Tilde de Paula syns flitigt i tv-rutan då hon programleder TV4:s Efter fem, två timmar varje vardag. Och nästa fredag är  det dags för henne att återvända till den populära fredagsunderhållningen Let´s dance tillsammans med David Hellenius.

View this post on Instagram

Premiären av @efterfem är nu gjord! Jag vill skicka världens största TACK till alla er som tittar och tar er tid att skriva uppmuntrande och peppande! Det betyder så mycket mer än ni tror! 🙏🏽❤️ Lite anspänning. Mycket hårt arbete. Och ett obeskrivligt grymt gäng medarbetare! Nu kör vi vidare! #efterfem

A post shared by @ tildedepaula on

Tilde de Paula kommer att ersättas i Efter fem både på torsdagar och fredagar under våren och i stället kommer Anna Brolin vikariera för Tilde.

”Vi är superglada att Anna Brolin hoppar in för Tilde under den tiden och även att Tilde fortsätter sända ”Efter fem” varje måndag till onsdag”, skriver Amanda Hjärtmyr i mejlet till Expressen.

Dela på Facebook

Annons