Kärlek

Här är rörelserna som ger kvinnor orgasm lättast

av nuntium
30 september, 2017
Annons

När det kommer till skillnaden på orgasmer mellan kvinnor och män tycks det vara en hel vetenskap. Medan det för män i princip bara räcker med att se en naken kvinna, behöver däremot en kvinna i princip rätt temperatur, månen som ska stå si och så långt ifrån jordklotet, ett utrensat sinne och fred på jorden. Åtminstone för somliga. Många kvinnor har nämligen svårigheter att uppnå orgasm enbart via samlag.

Men hoppet är inte ute, för enligt forskare finns det ett antal ”magiska” rörelser som kan göra underverk i sängen!

Annons

Inte som på TV

Om du slår på i princip vilken Hollywood-rulle som helst, så framstår en orgasm som det enklaste tinget i världen. I genomsnitt verkar det bara ta runt 12 sekunder innan man uppnår den absolut största njutningen genom världshistorien. Men riktigt så enkelt är det inte i verkligheten.

En ny studie som har publicerats av tidskriften Journal of Sex and Marital Theraphy visar att hela 36,6% av kvinnorna behöver mer än bara ett penetrerande samlag för att uppnå klimax. Ytterligare 36% påpekar att de föredrar ytterligare stimulans för att uppnå en orgasm.

Knepen – som enligt forskarna – hjälper dig till orgasm

Enligt forskarna finns det ett antal handrörelser som är mer uppskattade än andra, och vi har dem så klart listade nedanför!

Enligt sexterapeuten Tracey Cox kan bara cirka 30% av alla kvinnor uppnå en orgasm enbart via samlag.

– Det är en av de största skadliga myterna som finns när det kommer till sex, att de flesta kan få orgasm via samlag, berättar hon för Daily Mail.

– Detta leder till att män får orgasm åtminstone tre gånger så ofta med en partner, jämfört med en kvinna, fortsätter hon.

Totalt deltog 1 055 kvinnor i studien, där alla är mellan 18 och 94 år (ja, du läste rätt – 94 år). Den största merparten identifierade sig som heterosexuella.

Glöm inte att DELA artikeln, så fler män blir upplysta om hur en kvinna fungerar!

Dela på Facebook

Annons