Nyheter

Mannen skulle bara döda spindeln – slutade i fullständig katastrof

av nuntium
18 oktober, 2017
Annons

Mannen som kommer från Arizona i USA hittade spindlar i sitt mobila hem. Att ha spindlar och andra kryp är kanske inte det trevligaste varpå att man kanske fångar och släpper ut dem medan andra får för sig att ha ihjäl dem på ett eller annat vis.

Vanligtvis så använder man väl en sko eller kanske en flugsmälla på sin höjd för att ha ihjäl dem med men den här mannen lyckades med det fullständigt extrema: han brände ner hela sitt hus.

Annons

Istället för att använda en sko eller en flugsmälla för att lösa spindelproblemet tog mannen fram gasolbrännaren, skriver The Telegraph.

Men det skulle han snabbt få ångra. Spindelnäten tog genast eld vilket resulterade att hela hemmet till slut stod i lågor. Till följd av branden fick mannen lyfta ut en äldre kvinna ur bostaden. Hon fick snabbt vård av sjukvårdare som kom till platsen och klarade sig undan med lindrigare skador.

Det gick snabbt att släcka branden, det tog ungefär 12 minuter för elva brandmän. Men trots det så var huset mer eller mindre totalförstört efter händelsen. Det enda som fanns kvar var det yttre väggarna.

Mannen och kvinnan som bodde i huset är efter branden hemlösa. Men enligt uppgifter ska de tack vare Röda korsets hjälp fått tak över huvudet.

Det har hänt förr

Det är inte första gången någon har försökt ha ihjäl oinbjudna små gäster med hjälp av en gasolbrännare. Tidigare ska en man från Seattle lyckats gjort samma sak, fast i sitt vardagsrum. Med hjälp av en gasolbrännare och en sprayfärg gick det inte som tänkt.

Mannen lyckades åstadkomma skador för tiotusentals kronor i sitt hem. I samma veva så gick en talesman ut från brandkåren och sa:

– Jag uppmanar ingen att göra det här. Men det är vad han gjorde. Det finns säkrare och mer effektiva sätt att döda en spindel på, säger talespersonen enligt Lad bible.

Se videon nedan.

Dela på Facebook

Annons