Kändisar

Pernilla Wahlgrens överraskning inför alla – återförenas med brodern

av nuntium
14 december, 2018
Annons

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam bjöd på en liveversion av sin podcast ”Wahlgren & Wistam” på Götalejon i Stockholm under onsdagskvällen.

– En livepodd ska ju vara spontan, så vi hade ett körschema men sedan visste vi inte riktigt vad som skulle hända, säger Pernilla Wahlgren till Expressen.

Annons

Helt riktigt så bjöds det på en del överraskningar, allt från Abba-inspirerade nummer till välkända figurer.

– Det var jätteroligt, vi hade olika hemliga gäster – jag frågade Peter Jöback, Andreas Lundstedt och Nicke, säger Pernilla.

Brodern Niclas Wahlgren som har hintat om sin medverkan på Instagram väckte publikens härliga jubel. Han och Pernilla uppträdde tillsammans som barnprogramskaraktärerna Nicke & Nilla.

– Nicke har inte stått på en scen på flera år, och Nicke & Nilla tror jag inte har stått på en scen sedan 2012. Nu var det en engångsgrej, men det var ett enormt gensvar från publiken. Det var väldigt roligt, man vet aldrig om man får blodad tand, säger Pernilla Wahlgren.

Duon uppträdde till ”Tjabba tjena hallå” som alltid spelades i varje avsnitt av programmet. Programmet visades på TV4 mellan 2001 och 2004.

Men överraskningarna tog inte slut där. Sofia Wistams omtyckta barnprogramskaraktär Soffipropp gjorde också comeback på scen.

”Wahlgren & Wistam” vann dom Stora Podcastpriset 2016 i kategorin ”komedi och underhållning”. Varje söndag släpps ett nytt avsnitt.

 

Dela på Facebook

Annons