Oj

Man ändrade kön. Anledningen? Han ville få en billigare bilförsäkring

Annons
av nuntium
22 april, 2019
Annons

Ibland så gör människor allt för att komma billigare undan. Den här gången så handlar det om en man i Kanada som gjorde en könsändring, för att han ville få en billigare bilförsäkring.

Tidigare har mannen berättat på Reddit hur han sparade närmare 8000 kronor på sitt bisarra livshack. Mannen som var 24 år, ändrade sig till kvinna på papperna för att hans försäkring på sin bil, som var en Chevrolet Cruze skulle bli lägre.

Annons

Det blev snabbt skriverier om mannen och det kryphål han hittat för att spara lite pengar.

I samband med att mannen satt och jämförde försäkringar på nätet så pratade han med en försäkringsrådgivare. Han bestämde då att fråga om priset skulle bli lägre om han var tjej.

Till följd av svaret som han fick så föddes tanken på om det var möjligt att ändra kön.

Han har i en tidigare intervju berättat att han kände sig ganska arg på det svaret han fick. Det kändes som att han blev överkörd har han sagt, enligt Ladbible.

Bestämde sig för att byta kön

Det var då mannen bestämde sig. Han tog reda på hur han skulle göra för att lyckas ändra kön på papperna. Efter lite efterforskning visade det sig att det var enklare än han trott att byta kön på papperna.

Källa: Reddit

”Det var ganska enkelt,” sa han. ”Jag bad bara om det och berättade för dem att jag identifierar mig som en kvinna, eller jag skulle vilja identifiera mig som en kvinna, och han skrev mig det brev jag ville ha.”

Mannen berättar att han inte identifierar sig själv som kvinna. Men han sa att han hade sagt att han gjorde det, för att få de dokument som han behövde ha.

När han väl hade fått könskorrigeringen på pappret så fick han en billigare bilförsäkring.

”Jag är en man till 100 procent. Men på papper är jag en kvinna. Jag gjorde det för att få en billigare bilförsäkring”, berättar mannen.

Annons
Dela på Facebook