Kändisar

Benjamin Ingrossos våta sexdröm om familjemedlemmen

av nuntium
16 november, 2018
Annons

Nu avslöjar Benjamin Ingrosso om den minst sagt intima drömmen om familjemedlemmen.

Det är nog väldigt få som inte har sett ett enda avsnittt av ”Wahlgrens värld” – programmet där vi får följa Pernilla och hennes barn Bianca och Benjamins tillvaro.

Annons

Vad som är slående med familjen är deras öppenhet och värme som gör det svårt att inte vilja fortsätta titta på realityserien. Och kanske är det även just därför som alla tre, och inte minst mamma Pernilla, har en framgångsrik karriär bakom sig – även i nutida former.

Men även Benjamin Ingrosso har en framgånsrik karriär och det är nog bara en tidsfråga innan han slagit igenom världen över.

Familjen Wahlgren/Ingrosso är en folkkär klick som alltid bjuder på skratt, och kanske är det just på grund av deras otroliga öppenhet som gör att man bara vill se mer av familjen.

I Emil Perssons podcast ”Fördomspodden” har bland annat Benjamin Ingrosso varit gäst, och även där var hans öppenhet inget undantag.

I Fördomspodden presenteras en massa olika fördomar och påståenden till den som intrervjuas, som då denne ska svara på om påståendet är sant eller falskt.

Och när det var Benjamin Ingrossos tur att gästa podcasten ställde Emil Persson ett minst sagt personligt och privat påstående.

”Du har haft sexdrömmar om minst en familjemedlem”, påstår Emil Persson.

Benjamin börjar fnissa och låter lite chockad.

– Nä, nej det har jag inte, svarar han.

Men Emil Persson är inte helt övertygad om att Benjamin talar sanning.

– Är det säkert?, frågar han.

Då svarar Benjamin ärligt på den oerhört pinsamma frågan:

– Asså, jo det kan ha varit någon gång man har drömt och så vaknat upp med den sjukaste ångesten. Men jag har fått höra att har man råkat drömt om att man har legat med någon i släkten så är det personen själv som är äcklig, och inte liksom ens drömmar som fuckar med en. Så ja, det har hänt, en gång.

Benjamins storasyster Bianca Ingrosso är även hon ett välkänt ansikte, och därför tror Emil Persson att det är just hon som Benjamin har drömt om.

– Är det stackars Bianca du har gett dig på då?, frågar han.

– Det kan ha varit det, eller något annat, svarar Benjamin då.

Det är verkligen härligt att familjen väljer att vara så öppna och ärliga om sina liv.

Dela på Facebook

Annons