Hemskt

Styvfarmor doppar 2-åringens fot i kokhett vatten – anledningen får oss vansinniga

Annons
av nuntium
23 augusti, 2019
Annons

En äldre kvinna anklagas för att ha skållat sitt 2-åriga barnbarn. Anledningen till varför hon gjorde det för oss vansinniga.

När 2-årige Kaylee från Tennessee, USA, skulle vara med sin styvfarmor var hon allt annat än på en trygg och säker plats.

Annons

Kaylees mamma, Brittney, berättar för Daily Mail UK att hon lämnade sin dotter hos sin fästmans mamma under tiden som hon skulle åka till badhuset med sina två äldre barn.

Styvfarmorn hade tidigare passat Kaylee utan några som helst bekymmer. Men den här gången hade Brittney precis lämnat bostaden innan farmorn ringde och sa att hon var tvungen att komma tillbaka och hämta Kaylee.

Kaylee skrek av smärta när Brittney kom tillbaka, hon hade fått ordentliga brännsår på fötterna.

Farmorn sa till en början att hon hade tappat upp ett bad åt Kaylee och att hon sedan hade gått därifrån och visste inte vad som hänt. Senare kom dock sanningen fram att hon hade kokat upp kokhett vatten och sedan doppat 2-åringens fötter för att hon hade uppfört sig illa.

– Det är inte okej. Det finns inget i denna värld som en tvååring kan göra, som rättfärdigare detta, säger Brittney till nyheterna.

Keylee Robinson the victim

Publicerat av Reward Zone Onsdag 21 augusti 2019

2-åriga Kaylee togs till sjukhus för att vårda sina skador. Enligt Daily Mail sa läkarna att detta var de värsta brännskador av skållning som de någonsin sett.

Kaylee lider nu av så kallade ”strumpskador”, då det ser ut som hon har ett par rosa raggsockor på fötterna.

Kaylee har genomgått två operationer redan men hennes sår läker inte som det ska utan blir bara värre och värre. Daily Mail skriver att hon ska opereras en gång till och då ska man ta hud från låret och transplantera till fötterna i förhoppning om att ny hud ska börja växa.

Publicerat av Reward Zone Onsdag 21 augusti 2019

One of the scalded feets of Kaylee Robinson

Publicerat av Reward Zone Onsdag 21 augusti 2019

Hon har otroligt ont och riskerar att drabbas av infektioner och kan då i värsta fall få ”döda fötter” som ramlar av.

Styvfarmorn har åtalats för barnmisshandel.

 

Annons
Dela på Facebook