Kändisar

Bianca Ingrossos oväntade besked: ”Min största dröm”

av nuntium
8 februari, 2019
Annons

Tv-profilen Bianca Ingrosso har många bollar i luften, men hon har en dröm som hon ännu inte har uppfyllt. Det avslöjas i ett nytt avsnitt av podcasten ”Alice & Bianca”.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har podcasten ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” tillsammans. De tar upp samtalsämnen som brukar väcka starka reaktioner hos lyssnarna.

Annons

Alice fick ta kritik tidigare i år efter att ha skrattat åt Bianca när hon började gråta i studion. Bianca började gråta när de pratade om hennes sämsta egenskaper, tillsammans med sin assistent Lovisa Worge.

– Det sämsta med dig är att du inte kan prata känslor. Det är faktiskt på riktigt, det suger, sa Lovisa under samtalet i podden.

View this post on Instagram

BILJETTERNA FINNS UTE NUUUUU 🌟💃🏻🙌🏻 Vi ska ge er den bäääästa showen ni sett med gäster, överraskningar och MASSA MER 😱 25e Maj smäller det så ta med kompisarna, mamma, pappa, syster, broder och fira detta med oss ❤️ Länk i bio 😘 SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TAGGGGAAAAAAAD #aliceochbiancashowcast

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Tjejerna skapar reaktioner även den här gången då dem pratar om dokusåpor, efter att ha fått en lyssnarfråga om ämnet.

Alice och Bianca säger att de inte hade kunnat vara med i exempelvis Paradise hotel eller Ex on the beach. Men Bianca avslöjar en annan dröm hon har.

– Alla vet att min största dröm är att åka och jobba som ljudtekniker på Paradise hotel och få se allt. Jag jobbar ju med alla de som jobbar bakom Paradise hotel så därför vet jag att den riktiga festen börjar när kamerorna stängs av. Alla sitter och bara tittar på när allting händer, säger hon i podden.

 

 

Dela på Facebook

Annons