Otroligt

Alice är världens snyggaste mormor – nu avslöjar hon sin riktiga ålder

av nuntium
9 maj, 2019
Annons

3 barns-mamman Alice Vasques beskrivs som ”världens hetaste mormor och farmor”, efter att ha skrivet ett öppet brev om sin ålder på Instagram.

Sin födelsedag firas med dottern på stans hetaste poolparty i Las Vegas.

Annons

– Under tiden vaknar min son och hans flickvän mina barnbarn där hemma åt oss, säger hon till Daily Star.

Alice Vasquez är yogalärare och bor i Kalifornien, USA. När Alice var 16 år gammal fick hon sitt första barn, tre år senare födde hon sitt andra.

View this post on Instagram

🍔Warming my little buns #yesplease#feels#nightvibes

A post shared by 🎀Sweet🍯Alice🎀 (@sweetalice101) on

Hennes barn har också i sin tur fått barn i tidig ålder, vilket gör att Alice är både mormor och farmor till tre barnbarn.

Men någonting skiljer henne från andra mor- och farmödrar – hon är nämligen bar 40 år gammal och har varit mormor sedan hon var i 30-årsåldern.

Flera tidningar och på nätet kallas hon för ”världens hetaste mormor”, efter att hon skrivit ut sin ålder på sin Instagram, enligt Daily Star.

View this post on Instagram

✨🌙 Happiest at home, no place I’d rather be tonight✨ #birthdayvibes#myplace#homesweethome#fab40

A post shared by 🎀Sweet🍯Alice🎀 (@sweetalice101) on

När Alice var 16 år gammal födde hon sin dotter Kayla och tre år senare födde hon sin son.

– Mina år som 20 år en dimma av vilda ungdomsperioder men också att vara en ung mamma som alltid var på språng. Jag gick in i ett överlevnadsläge, säger hon i en intervju med Daily Star.

När hon fyllde 30 lugnade det sig lite.

View this post on Instagram

I’m that MOM 🤫#wheresyourmom#birthdayshananigans#21stbirthday#myboy

A post shared by 🎀Sweet🍯Alice🎀 (@sweetalice101) on

– Då lärde jag känna mig själv mer än någonsin. Hittade mitt livs riktning och mening. Jag blev mormor och livet seglade på, säger hon till tidningen.

Att Alice har spenderat ungefär 560 000 kronor på skönhetsingrepp är inget som hon hymlar om. Hennes unga utseende gör att hon ofta misstas för att vara sin dotters syster.

View this post on Instagram

🥳 Not your typical mommy and me function @encorebeachclub #livingourbestlife#youngandfree

A post shared by 🎀Sweet🍯Alice🎀 (@sweetalice101) on

Nyligen skrev hon på sin Instagram, där hon har runt 20 000 följare att hon fyllt 40 år, vilket fick många att tappa ögonbrynen över.

– Jag har lagt upp min ålder på Instagram för att inspirera andra kvinnor i min ålder att vi inte behöver gömma oss bakom känslan att känna oss äldre och folk har reagerat på ett väldigt positivt sätt, säger hon till tidningen.

Att fylla 40 firas med fest i Las Vegas med sin dotter Kayla.

View this post on Instagram

🥰Beyond grateful for this very moment in time 🌺🏝#thankyou#happytime#memories#family#love#mylife#hawaii#beach#livingmybestlife

A post shared by 🎀Sweet🍯Alice🎀 (@sweetalice101) on

– Inför min födelsedag har jag planerat att festa med mina närmaste vänner och min dotter på de hetaste poolfesterna i Las Vegas. Jag kommer uppenbarligen inte få mycket sömn, säger hon till tidningen.

– Under tiden vaktar min son och hans flickvän mina barnbarn där hemma åt oss. Det är hans födelsedagspresent till mig, att sitta barnvakt åt mig så att min dotter kan ha kul med sin mamma på hennes vilda 40-års natt i Vegas, säger hon och fortsätter:

– Jag vill bara fortsatt leva ett roligt, aktivt liv som möjligt.

Dela på Facebook

Annons