Kärlek

Brudparet ska vigas vid altaret – det prästen gör då chockar och ger alla i kyrkan gåshud

av nuntium
21 september, 2017
Annons

Jag har alltid sagt att jag inte vill gifta mig eftersom många giftermål slutar i skilsmässa. Men efter att ha sett det här klippet så känns det som att jag längtar tills den dagen då det är min tur att gå upp för altargången för att vigas.

När det äntligen var dags för Leah och Chris O’Kane att vigas så gjorde prästen Ray Kelly någonting som ingen i kyrkan var förberedd på. Inte ens brudparet visste om det som prästen hade tänkt att göra.

Annons

När det är dags för vigseln så gör Ray det på ett annorlunda sätt som ger oss alla gåshud. Det här klippet har setts över 57 miljoner gånger sedan det laddades upp på nätet och det är inte så konstigt.

Kolla in klippet här nedan som har gett miljontals med människor gåshud. Jag känner verkligen hur lyckan sprider sig i hela kroppen utan att ens ha närvarat på bröllopet. Det här är verkligen ett fint ögonblick som fångades på film som kommer glädja många människor i flera år framöver.

Det tar ungefär en minut innan prästen drar igång – men kolla på hela klippet. Jag kan garantera dig att du inte kommer ångra dig. Det är gåshud från början till slut.

DELA vidare om du också fick gåshud och blev berörd av klippet!

Dela på Facebook

Annons