Intressant

Kvinnans bröst är så gigantiska att hon ramlar i trappor – nu vill hon göra dem ännu större

Annons
av nuntium
4 mars, 2020
Annons

Det är givetvis så att alla får se ut och leva precis som de vill. Bara för att man sticker ut från mängden så har inte vi andra rätt att döma eller se ner på någon.

Det kan snarare vara uppiggande och imponerande med människor som går sin egen väg.

Annons

En sådan är Foxy Menagerie. Den 42-åriga amerikanska modellen viger numera sitt liv åt att få så stora bröst som möjligt – och även om hennes ”hylla” redan är enorm, så vill hon att de ska bli ännu större.

– Jag vill se ut som ett timglas, säger hon.

Vill ha ännu större bröst

Det var för drygt sex år sedan som Foxy Menagerie började med plastikkirurgi. Det var efter en skilsmässa som hon ville fräscha till sitt utseende inför att ge sig ut på singelmarknaden.

Sedan dess har målet varit att ge kroppen formen av ett timglas – med enorma bröst.

Den 42-åriga modellens implantat omfattar hela 6 640 kubikcentimeter, men det anser hon inte är nog. För tillfället använder hon därför produkter för att ”hyllan” ska kunna expandera ännu mer.

– Så förhoppningsvis ska jag nå 7 000 (kubikcentimeter) väldigt snart innan det blir fler operationer, säger Foxy Menagerie, enligt Unilad.

”Jag känner mig fantastisk”

Många undrar varför hon fortsätter med plastikkirurgin.

– Jag vill se ut som ett timglas. Jag är lite besatt av operationer – just för att jag älskar hur det blir. Jag känner mig fantastisk när jag varit hos läkaren. Det gör mig lycklig att se den nya personen som jag formas till, berättar Foxy.

”Lite knepigt emellanåt”

Bröstimplantat mäts generellt i kubikcentimeter. Man inleder vanligtvis med 400 och adderar sedan 200 i taget, vilket då brukar motsvara en ytterligare kup-storlek.

Foxy har nu BH-storlek ZZ (!), enligt The Sun – men medger att de gigantiska brösten gör det vardagliga livet lite knepigt emellanåt.

– Det värsta med att ha så här stora bröst är att man upptäcker en del småsaker som man plötsligt inte kan göra. Som att använda de närmaste plattorna på spisen.

– Sedan måste jag lägga mina ben åt sidan för att få på mig skor. Det går inte att bara luta sig framåt. När jag går ner för trappor, så faller jag ofta. Så jag får hålla i mig i räcket för att inte riskera livet.

”Som att se Loch Ness-odjuret”

Under uppväxten så hade Foxy ”ett trist utseende” och var ”väldigt blyg”, enligt henne själv.

Nu när hon sticker ut betydligt mer så har hon inget emot att folk stirrar.

– Det är som att se Loch Ness-odjuret. Du vet inte när du kommer att få se ett, men om du gör det, så vill du ta en bild, säger Foxy.

Se klippet nedan:

Annons
Dela på Facebook