Klockrent

Annies klockrena fylle-sms gör succé på Twitter

av nuntium
13 augusti, 2019
Annons

Stackars Annie fick inget svar på sitt sms hon skickade efter en blöt utekväll. När man får reda på vem mottagaren är så blir man inte så överraskad.

Vi är nog alla skyldiga till att någon gång skickat iväg sms på fyllan som vi ångrar djupt dagen efter. Oftast går dock de pinsamma meddelanden till något ex eller en vän, inte till en flygplats.

Annons

Annie vaknade upp dagen efter en utekväll och märkte till sin fasa att hon råkat skicka iväg ett sms till helt fel person. Det kärleksfulla sms:et var skickat till flygplatsen Gatwick utanför London.

Hon var tydligen väldigt mån om att flygplatsen mådde bra under sitt fyllerus, för hon hade frågat om allt var bra och avslutat sms:et med xx, som betyder ”puss puss”.

View image on Twitter

Gör succé på Twitter

Annie publicerade en skärmdump på det bisarra meddelandet på sin Twitter:

”De flesta fylle-messar sina ex eller någon de tycker om. Inte jag. Vad i helvete var det som for i min fulla hjärna”.

Hennes klockrena misstag har sedan dess blivit väldigt populärt och gillats av 50 000 personer. Till slut fick hon även svar från flygplatsen Gatwick i en kommentar till inlägget, där de skrev ”Är du okej älskling?”.

Att skicka pinsamma fylle-sms till ett ex eller liknande är vanligt, men att sms:a sin lokala flygplats för att höra att de mår bra är en helt ny nivå!

Dela på Facebook

Annons