Mat

Drömjobbet – så här tjänar du 80 000 kr i månaden på att äta pizza

Annons
av nuntium
23 maj, 2019
Annons

Älskar du att äta pizza? Då är det här din lyckliga dag, för nu kan nämligen pizza entusiaster göra karriär via ett nytt företag.

Nej detta är inget skämt. För dom som vill ha ett jobb man aldrig kommer att tröttna på så finns det nu chansen att bli professionell pizza-testare.

Annons

Ooni heter företaget som står bakom dessa nya fantastiska jobbmöjligheter.

Dom har nämligen som affärsidé att sälja pizzaugnar och behöver nu testpersonal.

Baked Pizza on Pizza Peel in Oven

Källa: Pexels.com

Jobbet går ut på att testa pizzarecept i deras ugnar, och företaget är i nuläget på jakt efter 10 personer för deltidsanställning.

Deras ugnar ska enligt uppgifter klara av att grädda en pizza på ca 1 minut, så den lyckliga anställda kommer ha gott om tid att prova sina mästerverk.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att testa, recensera och utveckla olika recept på pizza men även vara företagets ansikte utåt i sociala medier.

Close-Up Photo of Person Holding Pizza

Källa. Pexels.com

Du behöver inte vara en professionell kock för att ansöka om jobbet, utan även glada amatörer uppmuntras söka.

Lönen ligger på ca 300 dollar per dag, vilket skulle innebära att man i teorin kan dra in över 1 miljon kr på ett år, förutsatt att man orkar laga och äta pizza varje dag.

Visar du dig vara en riktig stjärna på pizza så finns det dessutom möjligheter att höja sitt arvode till 1 000 dollar i dagslön.

Close-up Photo of Pizza Near Bonfire

Källa: Pexels.com

Om du har ett stort intresse för pizza och lär dig fort finns det alltså möjlighet att göra karriär inom företaget.

– Vi inser att det kan ta lite tid att utveckla sin förmåga att skapa fantastiska pizzor, men vill ändå ge en passande lön till passionerade hemmakockar, säger en representant från Ooni till sajten Travel + Leisure.

Ifall du tror att just du är perfekt för det här jobbet så kan du ansöka genom att skicka in en video på 1 minut där du berättar varför just du passar som pizzatestare till jobs@ooni.com .

Och ska vi vara ärliga, vem skulle inte vilja ha det här drömjobbet?

 

Annons
Dela på Facebook