WOW

Pojken börjar sjunga ”The Power Of Love” – sekunder senare så stannar hela Kungsgatan i Stockholm upp

av nuntium
7 april, 2018
Annons

Det här klippet hittade jag här om dagen när jag surfade runt. Jag har tyvärr inte så jätte mycket information runt ikring det men känner att jag vill dela med mig av det till er eftersom den unga pojken är en riktig talang.

Det är en ung pojke som börjar sjunga ”I’m your Lady” med Celine Dion på Kungsgatan i Stockholm. När han börjar sjunga så stannar allt fler människor upp och tar fram sina mobiltelefoner och börjar filma pojken. I videoklippet får vi se hur många människor det är som står och lyssnar på honom.

Annons

Ett av alla dessa klipp har sedan laddats upp på nätet och det är kanske inte så konstigt. Han är inte särskilt gammal och har en otrolig röst.

Ju längre tiden går desto fler människor stannar upp och tar upp sina mobiltelefoner för att filma honom. Hans sångröst är helt otrolig och ger mig rysningar.

Jag hoppas verkligen att vi kommer få se mer av den här unga talangen som för mig än så länge är okänd. Förhoppningsvis kommer vi inom kort få veta vem denna unga talangen är.

06Om det skulle vara så att det är just DU som är den unga pojken eller någon som vet vem han är som läser den här artikeln får du gärna höra av dig till redaktionen.

Se hans otroliga framträdande i klippet här nedanför:

Hjälp till att hitta honom! DELA klippet vidare med dina vänner om du också fick rysningar!

Dela på Facebook

Annons