Kärlek

8 skäl till varför män jagar tjejer som gör det här

av nuntium
6 december, 2017
Annons

Nyckeln är att hålla din standard rimlig, men också stilfullt.

Det är en svår utmaning att navigera genom den tuffa dejting världen. Du möter så många olika sorters människor och med var och en följer en mycket distinkt uppsättning av standard, preferenser och principer när det gäller relationer. Och det är självklart mycket viktigt för människor att verkligen förstå de normer som de satt i ett förhållande.

Annons

Om du sätter din standard för lågt riskerar du att sluta med en hemsk kille som bara tar dig för givet. Om du sätter din standard för hög är det osannolikt att du någonsin kommer att hamna i ett förhållande alls. Nyckeln är att hålla standarden rimlig. Och hur vet du när du är orimlig eller när du bara är lite för lätt? Det är vad som är knepigt om situationen eftersom ingen verkligen kan införa sina egna uppsättningar av standard på dig. Du måste alltid sätta din egna standard för dig själv.

Men i allmänhet är det mycket bättre att vara smidig med standarden än att vara orimlig. Om din standard är för hög så kommer ingen kille vilja vara i ett förhållande med dig. Men om du är bekväm med din standard visar de att du är anpassningsbar och att du är villig att kompromissa. Det visar också att du är öppen och att du är villig att offra för en relations skull.

Och vanligtvis kommer killar att bli mer lockade till tjejer som bosätter sig än tjejerna som är lika kompromisslösa när de gäller deras standard. Här är 8 själ till varför män jagar tjejer som bosätter sig.

1. Det finner mer uppfyllelse i ett liv som inte är styvt och oflexibelt.

Många män vill inte vara med kvinnor som kommer hålla dem i ett tajt koppel. I allmänhet är människor alltid mer benägna till ett liv av frihet. Så om du lägger dina orimliga normer på en kille, kommer de inte att vara alltför förtjust i den typen av känslomässig kvävning.

2. De är mer lockade till kvinnor som är villiga att anpassa sig.

Dessa män vet att relationerna alltid handlar om att kunna träffas halvvägs. Och så när de upptäcker att kvinnor faktiskt är villiga att knäppa och göra undantag med sina normer, vet de att relationer med dessa kvinnor blir mycket enklare.

3. De vet att tjejer som bosätter sig blir enklare att göra lyckliga.

I slutet av dagen handlar de om att göra varandra lyckliga. Och ibland blir det till en punkt där om du försöker för hårt att göra varandra lyckliga, tar det faktiskt bort lyckan som helhet. Man borde inte behöva göra sig olycklig bara för att få lycka.

4. De vet att tjejer som är villiga att stadga sig har roligare.

När en tjej är lite mer frilufslig och lättillgänglig, vet dom att de tenderar att ha roligare med dessa tjejer. De kommer inte att känna ständig press från att vara med dessa kvinnor och det blir mycket lättare för dem att bara njuta av livet och kärleken som helhet.

5. De tror att tjejer som stadgar sig inte nödvändigtvis är tjejer som är ”lätta”.

De finns denna orättvisa etikett som hänför sig till tjejer som ” bosätter sig ” och hävdar att de är enkla tjejer som skulle falla för bara någon kille. Men de flesta killar prenumererar inte riktigt på den här etiketten. De vet att tjejer är så mycket mer än deras romantiska historier och lutningar. De ansluter inte en persons värde till sina normer i ett förhållande.

6. De ser öppenhet som ett viktigt drag att ha i ett förhållande.

Alla vet att öppenhet alltid är ett viktigt drag att ha. När män ser kvinnor som är villiga att stadga sig, ser det kvinnor som är öppna och som är mottagliga för saker och personer som de inte är traditionellt utsatta för.

 

7. De tror att sänkta standarder inte nödvändigtvis motsvarar medelmåttighet.

De flesta män ser inte nödvändigtvis kvinnor som bosätter sig som kvinnor som är okej med medelmåttlighet. De ser dessa kvinnor som smarta individer som förstår att perfektion är en illusion och att vi är alla människor som i sig är bristfälliga- och att det är meningslöst att leta efter idealisk kille som inte existerar.

8. De vet att många andra män inte heller tolererar sådana höga normer.

De känner inte behovet av att leva upp till orimliga normer för kvinnor eftersom de vet att deras konkurrens kommer att vara ovilliga att göra det också. De kommer inte att behöva konkurrera med andra män med dessa kvinnor eftersom en stor majoritet av männen inte vill ha den slags pressen på deras relationer.

Håller du med? Kommentera och dela inlägget!

Dela på Facebook

Annons