Historier

Blondinen ringer sin pojkvän och ber om hjälp med hennes pussel

av nuntium
29 mars, 2018

Det här är en historia som har cirkulerat länge på nätet, men den är bara för rolig så den tåls att publiceras igen. Den handlar om en tjej som ringer till sin pojkvän för att hon behöver hjälp att lägga ett pussel. När vi inser vad tjejen håller på med så går det inte att låta bli och brista ut i skratt.

En kväll ringer en blondin till sin kära pojkvän för hon har ett litet bekymmer: ”Hej hjärtat, skulle du ha tid att komma över och hjälpa mig, jag har ett stort pussel som jag vill få ihop. Jag har suttit i två timmar nu men hittar inga hörn bitar, jag kan inte komma på hur jag ska börja!”

Annons

Hennes pojkvän blir nyfiken och säger: ”Ja, men pussel är skoj. Jag kan komma över och hjälpa dig. Vad ska det bli när det är klart då?”

Blondinen svarar: ”Enligt den bilden som är på lådan så blir det en grön tupp med röd frisyr.”

Pojkvännen säger att han kommer över om en stund för att hjälpa henne och sedan avslutas samtalet. Han sätter sig på cykeln och trampar över till henne. När han kommer fram står hon utanför på verandan och röker. Dom går in tillsammans och går raka vägen till köksbordet där pusslet ligger.

”Här är alla pusselbitarna”, säger hon och visar honom de pusselbitar som ligger på bordet.

Efter att han har tittat på bitarna en stund och sedan kollat på lådan säger han: ”Till att börja med, det spelar ingen roll vad vi gör. Dom här bitarna kommer vi aldrig att kunna sätta ihop så att det ens liknar en tupp.”

Han tar hennes hand, tar ett djupt andetag och fortsätter: ”Vi tar en kopp kaffe istället.. *Han suckar* Sen när vi gjort det kan vi lägga tillbaka alla ’pusselbitarna’ i Cornflakespaketet igen.”.

DELA detta skämt med dina vänner om du tyckte det var roligt!

Glöm inte att gilla Nuntium på Facebook för fler roliga artiklar.

Annons
Dela på Facebook