WOW

Äntligen kan du dricka öl varje helg – och få betalt

Annons
av nuntium
29 september, 2017
Annons

Visst kanske det låter för bra för att vara sant, men faktum är att det helt och hållet är sant! Så om du älskar öl och vill slippa att betala för dig om helgerna bör du läsa vidare!

Jobbet för den riktiga ölälskaren

Hur märkligt det än kan låta att få betalt för att dricka öl om helgerna, så är det det London-baserade bryggeriet Meantime Brewing Company som söker en professionell ölprovare. Och please, alla är väl ”professionella öldrickare” i alla fall?

Annons

Hur fungerar det, då?

Enkelt. Om du tillhör den lyckliga saten som blir utvald måste du befinna dig på bryggeriet varje fredag i cirka tre timmar – för att dricka öl. Kort och gott handlar det till största del om att testa bryggeriets senaste ölsorter. Och oroa dig inte, om någon av deras nyheter smakar illa, kan man ju bara skölja ner det med en annan öl. Visst låter det lite för bra för att vara sant?

”Har du någonsin drömt om att få betalt för att dricka öl? Snart kan det bli verklighet, då vi letar efter en ölälskare som kommer att leva på att smaka nya och innovativa öl. Ja, det kan möjligtvis vara världens bästa jobb”, står det i annonsen på LinkedIn (extern länk).

Smaklökar är a och o.

Men dessvärre räcker det inte med att bara älska öl i all dess form. Du måste också ha extraordinära smaklökar och vara duktig på alla de olika ölsorterna som finns.

För att jobbet ska bli ditt krävs inga långa CV och referenser. Allt som krävs är att du skriver en ansökan på 30 ord om varför just du är världens bästa öldrickare. Exakta lönen framgår inte i annonsen, mer än att man får betalt för tjänsterna (som om gratis öl inte vore betalt nog!).

Om du känner dig manad att ta flyget till London varje fredag kanske du bör skicka in din ansökan snarast möjligt?

DELA artikeln med dina ölälskande vänner, så de äntligen kan söka till sitt (läs: allas) drömjobb!

Annons
Dela på Facebook