Intressant

Stina avslöjar kärleksromansen på Farmen: ”Sov i samma säng”

Annons
av nuntium
30 januari, 2019
Annons

”Farmen” är ingång med ännu en rykande säsong på TV4, och i den här säsongen har programmet skapa starka reaktioner hos tittarna.

Redan efter några avsnitt kom två av deltagarna med beskedet att lämna gården och därefter har programmet bestått av intriger, skandaler och tittarstormar.

Annons

”Farmen”-deltagaren Stina Öberg avslöjar att det eventuellt uppstår kärlek i årets säsong.

På Instagram svarade Stina på tittarnas frågor och en följare undrade om det uppstod något kärleksdrama under inspelningarna.

Foto: TV4

”Det spekulerades om det”, svarade Stina Öberg på sin Instagram story, men vem eller vilka det gällde berättade hon inte.

Några avsnitt längre in av ”Farmen” fick man se hur Stina uttrycker sitt gillande över Linus Oscarsson.

– Han ser bra ut, sa hon i programmet.

Tittarna fick därmed tro att romansen gällde de två och tittarna passade på att fråga ut Stina om Linus, men enligt Stina är paret bara vänner.

Foto: TV4

”Vi har kontakt lite då och då”, svarade hon på Instagram.

När Hänt frågar henne i ett mejl utvecklar hon svaret lite grann.

– Det hände ingenting mellan mig och Linus. Vi var väldigt olika som personer. Vi var bara vänner och är vänner än idag. Vi skrattar, pratar och stöttar varandra under programmets gång nu, skrev Stina i mejlet.

Hon vill inte avslöja vilka de andra de gäller men hon säger vad det var som startade ryktet om en kärleksromans på gården.

– Jag kan tyvärr inte säga så mycket om de. Ni får helt enkelt vända och se. Det jag kan säga är att det spekulerades om det för att två deltagare av olika kön valde att sova i samma säng…, skriver hon till Hänt.

Annons
Dela på Facebook