Oj

Victor är beroende av hamburgare – äter 1 500 per år och kan inte sluta: ”Så makalöst jäkla gott”

Annons
av nuntium
14 augusti, 2020
Annons

Tvåbarnspappan är beroende av hamburgare och äter i snitt fyra om dagen – och smyger med det för familjen.

Att gilla hamburgare är inget unikt i sig, vi är många som kan njuta av en riktigt bra grillad burgare då och då. Men frågan är om någon älskar hamburgare lika mycket som Victor.

Annons

Hamburgar-fantasten Victor är tvåbarnspappa och äter i snitt fyra burgare per dag. Det blir totalt 1 500 hamburgare per år som han smäller i sig. Cheeseburgare är favoriten, men absolut inte med sallad på:

– Jag äter inte grönsaker, frukt, kyckling eller fisk, säger han i TV-programmet Freaky Eaters. Det är så makalöst jäkla gott. Det jag gillar mest är att jag alltid vet vad som väntar.

Youtube

Äter i smyg

Victors familj delar dock inte hans entusiasm för hamburgare. Frun Adriana älskar tvärtom grönsaker och experimenterar gärna med hälsosam matlagning hemma – vilket inte går hem hos hennes make.

Enligt Victor har detta gjort honom tvungen att smygäta på väg hem från jobbet. Då kommer han mätt på hamburgare till middagen och behöver bara peta lite i fruns hälsosamma mat.

– Jag vet att det sårar henne, men det sårar mig ännu mer, du ska se vad hon lagar, säger han.

Youtube

Visade upp årskonsumtionen

Frun Adriana visste visserligen om makens favoriträtt sen tidigare, men inte i vilken utsträckning det handlade om. Hon trodde att Victor åt cirka tre hamburgare i veckan, men i verkligheten rörde det sig om över 20 stycken.

I tv-programmet konfronteras Victor av en dietist som samlat hela hans årliga konsumtion av hamburgare – i en lastbil. Sedan släpper de ut alla hamburgare på gatan, paketerade i 1 500 vita plastlådor.

– Det är vidrigt, konstaterade han då.

Youtube

Därefter utmanar en av programledarna – som i ett led att få Victor att äta mer hälsosamt – honom att testa en burgare med sallad på. Något den grönsakshatande mannen först mår illa av och skrattar åt, men till slut ger han det ett försök.

– När jag tuggat och svalt, så insåg jag att det inte var jordens undergång. Jag kan göra det här, säger han.

Youtube

Måste ändra livsstil

Efter programmet så står det klart att Victor måste ändra sin kost och livsstil som inte är hälsosam i längden. Vi hoppas att han i framtiden varierar sin mat lite mer, men att han tillhör de i världen som älskar hamburgare mest står helt klart.

Se hela tv-inslaget med Victor nedan:

Känner ni någon som älskar hamburgare lika mycket som Victor? Kommentera och tagga personen!

Annons
Dela på Facebook