Intressant

Kvinnan tar onani-pauser på jobbet – nu avslöjar hon varför

Annons
av nuntium
15 maj, 2019
Annons

Vi bli alla lite trötta på jobbet då och då. Majoriteten av oss tar några minuters paus för att återvända till ett nytt  sinne och ork.

Andra tar kaffe- och tobaks pauser för att stressa ned.

Annons

Men en sak som jag tvivlar på är att mina kollegor går på toaletten för att onanera som ett sätt att stressa ner.

Men Nadia Bokody, tar onanipauser på jobbet.

Källa: Instagram

– Jag går iväg för min dagliga ”kafferast”, skillnaden är att jag inte tar en kaffe utan jag går och onanerar, säger hon enligt She Said.

34-åriga australienaren skrev i ett inlägg: ”När andra kollegor är upptagna med att gå och beställa en kaffe på Starbucks och stå i kö i tio minuter, tar jag en onanipaus”, säger hon och fortsätter:

”Om det är lunchtid, går jag hem för en snabb träff med min vibrator (jag har gångavstånd till kontoret), men vid vissa tillfällen då jag inte har lika mycket tid, går jag in på toaletten, tar på mig hörlurarna och surfar in på RedTube, tills jag har stressat ned. Femton minuter senare kommer jag att ha ett nytt sinne och vara mer fokuserad och redo att ta itu med vad resten av dagen har att erbjuda”, säger hon enligt sajten.

Källa: Instagram

Nadia förklarar också att hennes sätt att stressa ned har vetenskapliga fördelar.

”Mitt unika sätt att stressa ned har vetenskapligt beprövade fördelar – till skillnad från skrollandet på sociala medier och stekt mat som rutinmässigt händer under en lunchrast.”

Tydligt så är det inte så ovanligt heller att onanera på jobbet. Nadia påpekade att hon upptäckte att en undersökning gjort av Hot Octopuss visade att 40 procent av anställda onanerar på jobbet.

Annons
Dela på Facebook