Hälsa

Undersök dina fötter: Det här säger längden på dina tår om din personlighet

Annons
av nuntium
16 juli, 2019
Annons

Våra fötter är inget vi lägger särskilt mycket uppmärksamhet på, så länge de bär oss framåt så är allt bra. Men du borde kanske undersöka dina fossingar lite närmare, de kan nämligen berätta en hel del om din personlighet.

Ja, ni hörde rätt, skippa alla avancerade personlighetstester. Det räcker med att slänga en blick neråt på dina fötter för att få reda på saker om din personlighet och beteende.

Annons

Enligt det här testet så kan dina fötter, eller närmare bestämt längden på dina tår avslöja mycket om din personlighet.

Självklart ska det här tas med en nypa salt, men det kan vara roligt att se om det stämmer. Jämför längden på dina tår med bilderna nedan och se om du känner igen dig i beskrivningen!

Fot A: Egyptisk fot

Den ”egyptiska foten” ser ut så här, där tårna blir kortare och kortare längs med foten. Personer som känner igen sig i den här bilden är fulla av självförtroende och uppskattar det goda i livet. Du vill helst leva ett liv i överflöd omgiven av sina nära och kära, och strävar alltid efter det bästa.

Fot B: Romersk fot

Den här typen av fot karakteriseras av att dina tre första tår är lika långa. Detta tyder på en utåtriktad person som är äventyrlig. Du älskar att uppleva nya saker och människor. Alla äventyr lockar dig och du åker gärna jorden runt för att hitta dem.

Fot C: Grekisk fot

På den ”grekiska foten” så är stortån kortare än tån bredvid. Ett kännetecken för en aktiv person som även är en naturlig ledare. Du agerar ofta impulsivt och har lätt att socialisera med andra personer. Det finns även en kreativ ådra inom dig och du har lätt för sport och andra fysiska aktiviteter.

Vi hade ingen aning om att våra fötter kunde skilja sig så här mycket åt. Stämde någon av beskrivningarna in på er?

Annons
Dela på Facebook