Nyheter

Familjens önskan — inför Aviciis begravning

av nuntium
23 maj, 2018
Annons

Det är drygt en månad sedan det chockerande beskedet om att Tim ”Avicii” Bergling hade avlidit, endast 28 år gammal.

Fans över hela världen har sörjt och det har varit stor medial uppmärksamhet kring hans bortgång. Avicii har toppat spellistorna och han har hyllats av många.

Annons

Snart kommer Tim ”Avicii” Bergling att föras till sista vilan och nu inför begravningen så har familjen gått ut med ett besked som de önskar att alla respekterar.

Vad som låg bakom Tim ”Avicii” Berglings död var under flera dagar ett mysterium men till slut så gick familjen ut med ett öppet brev genom presskontakten Ebba Lindqvist som gav oss svar på många frågor.

Avicii 2011

”Vår älskade Tim var en sökare, en skör konstnärssjäl som alltid burit på stora existentiella frågor. En överpresterande perfektionist som reste och jobbade hårt i ett tempo som ledde till extremt svår stress”, skrev familjen i brevet och fortsatte:

”Han kämpade verkligen med tankar om Meningen, Livet, Lyckan. Nu orkade han inte längre. Han ville få frid.”, skrev familjen.

Familjen svarar på den frågan som många har undrat över

När brevet publicerades i media så var det många som tog emot det med förståelse och sorg. Många kollade på dokumentärfilmen om världsstjärnan där man fick en djupare inblick i hur han levde.

Det var extremt många spelningar och pressen blev väldigt stor på världsstjärnan. Dokumentären heter ”AVICII: TRUE STORIES” och är väldigt sevärd ifall du inte sett den.

Under tisdagen så gick familjens presskontakt ut med ett meddelande till allmänheten där de undanbedes vänligt men bestämt:

”Det har inkommit många frågor om Tim Berglings begravning. Familjen meddelar att begravningen av Tim kommer att ske i kretsen av de närmaste och ber vänligen medierna att respektera detta”.

Dela gärna familjens ord vidare och låt dem ta ett farväl av sonen enligt deras önskan. Vila i frid Tim, vi kommer aldrig glömma dig.

Se trailern för AVICII: TRUE STORIES här:

Klicka på gilla-knappen för att hylla Avicii.

Dela på Facebook

Annons