Skoj

Alyssa skickade bilder till försäkringsbolaget – sedan insåg hon sitt pinsamma misstag

Annons
av nuntium
23 november, 2017
Annons

25-åriga Alyssa fick instruktioner från försäkringsbolaget som hon trodde att hon följde till punkt och pricka, men det visade sig att hon gjorde ett stort misstag. Efter att ha blivit uppringt av försäkringsbolaget så avslöjades hennes misstag.

Alyssa Stringfellow är 25 år och kommer från Arkansas som ligger i USA. Hon ledsnade på att ha en dyr bilförsäkring och valde därför att göra någonting åt det.

Annons

Att man kan få rabatterat pris om man samlar alla sina försäkringar hos ett och samma försäkringsbolag var något som Alyssa hade blivit uppmärksammad om varpå att hon tänkte se vad hon kunde göra för någonting åt det.

Hon tänkte att om hon kunde inkluderas i sin mormors bilförsäkring så skulle premien sjunka. Hon förklarade detta för sin mormor som helt och hållet var med på noterna. Försäkringsbolaget kontaktades genast för att få reda på hur de skulle gå till väga.

Men det blev en pinsam miss. Alyssa hade aldrig kunnat ana vad som skulle hända. Alyssa skrev ett inlägg på Facebook där hon berättar om händelsen.

– Mormor ringde upp mig igen lite senare samma dag och sa att försäkringsbolaget behövde mitt körkortsnummer, mitt födelsedatum, en bild framifrån och en från sidan, skriver hon.

Alyssa fortsätter sedan:

– Så jag tog tre bilder och mejlade in dem samma kväll. Nästa förmiddag kollar jag mejlen för att se om jag har fått ett svar.

Men det blev lite galet när Alyssa tänkte. Hon skickade tydligen in tre bilder på sig själv – istället för att skicka in tre bilder på bilen.

Svaret som Alyssa fick från försäkringsbolaget fick henne att genast börja skämmas:

– Jag behöver precis sådana bilder som du skickade, fast på din bil. Först då kan jag ge dig full försäkring, stod det.

Efter att ha fått meddelandet av försäkringsbolaget insåg hon genast sin miss. Försäkringsbolagets handläggare hade även ringt upp hennes mormor vilket inte gjorde saken bättre.

– Jag tyckte det var lite konstigt att försäkringsbolaget ville ha bilder på mig, men jag tänkte de kanske ville ha det för att identifiera mig, berättar Alyssa.

– Min mormor poängterade sedan att det var bilen han skulle försäkra, inte mig.

Inlägget som Alyssa delade med sig av på Facebook har fått över 23 000 delningar och fler än 10 000 kommentarer.

Människorna som har kommenterat hennes status är väldigt förståeliga gällande hennes tabbe. De säger att hon inte behöver skämmas utan att hon ska skratta åt det istället. Det är mänskligt att göra fel.

DELA gärna vidare om du också fick dig ett gott skratt!

Annons
Dela på Facebook