Nyheter

Jesper Börjessons pinsamma miss i Nyhetsmorgon: ”Förlåt Tilde”

Annons
av nuntium
13 mars, 2019
Annons

Det är inte alltid lätt att hålla koll precis allt när det är direktsändning. Det fick programledaren Jesper Börjesson erfara under tisdagens program av Nyhetsmorgon i TV4.

Malou efter tio eller Efter fem? Det är liknande namn och inte lätt att hålla koll på de olika programmen som TV4 har.

Annons

Under tisdagens program av Nyhetsmorgon gjorde Jesper Börjesson en miss när han skulle påannonsera Malou efter tio, som är programmet efter Nyhetsmorgon.

– Nu tackar vi för oss, vi ses imorgon. Missa inte Efter Tilde, säger Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon.

View this post on Instagram

Godmorgon! 🇬🇧Idag blir det stort fokus på britter och Brexit. 🌏 Vi grattar www – internet som fyller 30 år idag! 🐶 @hundcoachen kommer passa på att ställa dina hund-frågor till oss på Nyhetsmorgon@tv4.se 😘 Upp å hoppa hela dagen ligger framför dig. Vi ses! ☀️

A post shared by TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon) on

Jesper kommer på sig själv direkt och börjar skratta åt den pinsamma missen. Hans kollega Soraya Lavasani, rättar till missen och förklarar att det är Efter fem med Tilde de Paula som Jesper Börjesson menar.

– Snart får jag sova. Förlåt Tilde!, avslutar Jesper med att säga i programmet.

Men det blev trots det ännu inte helt rätt. Malou von Sivers har på Instagram delat klippet på Jesper Börjessons miss och förklarar att det egentligen var hennes program som skulle påannonseras.

”Det är inte alltid så lätt att hålla reda på alla program”, skriver Malou med en skrattande emoji i inlägget på Instagram och fortsätter:

”Det heter Malou Efter tio och inget annat”.

View this post on Instagram

Det är inte alltid så lätt att hålla reda på alla program 😂😅 Det heter Malou Efter tio och inget annat ❤️👊😁 #maloueftertio #tv4 #nyhetsmorgon

A post shared by Malou Efter Tio (@maloueftertio) on

I klippet som har delats på Malou efter tios Facebook-sida, klipps Malou von Sivers in efter att Nyhetsmorgons sändning har avslutats. Det är något roande men också Malou som försöker rädda upp situationen.

– Ja, här är jag! Malou heter jag. Och jag ska berätta vad vi har i programmet, säger hon i klippet.

Annons
Dela på Facebook