Kärlek

Tjejer avslöjar: 4 osexiga saker som killar måste sluta med under förspel

Annons
av nuntium
13 januari, 2020
Annons

Vissa saker bör du som kille helt enkelt undvika under förspelet. Iallafall enligt det här tjejerna.

1. När han bara försöker få av mig kläderna

”Det värsta jag vet är när han bara fokuserar på att få av mig kläderna jättefort. Så helt plötsligt ligger man där som en nakenfis och han är helt påklädd. Det är liksom inte sexigt, känns bara konstigt.”, säger en tjej.

Annons

2. Smeka mig med kalla händer

”Snacka om att man spänner sig när någon börjar ta på en med en hand av is. Gå inte innanför tröjan innan du värmt upp händerna liksom, svinkallt”, säger en annan tjej.

3. Försöka lyfta upp mig mot väggen om de inte orkar bära en

”Jag har varit med om att killar vill kasta upp mig mot väggen och hångla som på film, men jag är nästan 180 centimeter lång, och det är inte alla killar som orkar mig. Så det blir istället jättestelt och superosexigt när jag sakta glider ner trots att de försöker”, säger en av tjejerna.

4. Att skynda på förspelet för mycket

”När förspelet just börjat, men man kanske fått av sig kläderna så försöker han ’trycka på’ så man får be dem att vänta lite. Vet inte om de gör det för att de tror att det är sexigt eller för att de tror att förspelet är över, men de borde ha som tumregel att chilla lite”, säger en annan.

Annons
Dela på Facebook