Nyheter

Efter avhoppet från SVT: Leif GW Persson börjar på TV4

Annons
av nuntium
14 mars, 2018
Annons

Igår så meddelande Leif GW Persson och Camilla Kvartoft som har gjort SVT-programmet ”Veckans brott” tillsammans att de var sista säsongen.

Efter 16 säsonger så blir det ingen fortsättning för tv-programmet som blivit en riktig succé. Anledningen är att GW hoppar av.

Annons

Känslorna var blandade igår och många ville inte att Leif GW Persson skulle sluta. Men nu har vi ett glädjande besked till er: Den folkkära profilen fortsätter men under ett nytt jobb hos konkurrenten TV4.

Det var när sista avsnittet av den 16:e säsongen sändes av ”Veckans brott” som blev det sista någonsin. Nu så lägger den serien ner helt och hållet vilket de även berättade under tisdagens säsongsavslutning.

– I går fyllde jag 73 år, då slogs jag plötsligt av att det är hög tid att man börjar planera för sin framtid. Därför så är detta det sista programmet, sade Leif GW Persson i programmet.

Leif GW Persson tillsammans med programledaren Camilla Kvartoft tackade tittarna för allt stöd de fått genom åren.

Nu går GW till TV4

Var inte ledsna! GW kommer inte att försvinna från TV-rutan utan han går vidare från SVT till TV4 istället där nya kriminalprogram väntar!

Det var under onsdagens avsnitt i ”Malou efter tio” där han var gäst som GW avslöjade att han börjar på TV4 istället.

– Det ska vara en blandning av aktuellt sådant som händer. Sedan ska vi ha lite djuplodade historier som i bästa fall anknytning till det som händer nu. Jag är svag för folkbildning, sade GW i programmet enligt Expressen.

Ser du också fram emot GW:s nya TV-program? Kommer du att titta? Låt oss veta i kommentarsfältet. Dela gärna vidare för att önska GW lycka till med det nya jobbet.

Annons
Dela på Facebook