Oj

Flygvärdinna avslöjar: Det här är det värsta jag någonsin sett en passagerare göra

Annons
av nuntium
19 april, 2019
Annons

Om du har flugit någon gång så vet du vad det innebär. Det är begränsat med plats och det är många människor som ska dela på denna platsen. Om man får en fönsterplats så känner man sig lyckligt lottad medan om man hamnar mitt emellan två andra passagerare så känner man sig kanske inte alls lika lottad.

När alla väl har hittat sin sittplats så är det den vanliga säkerhetsgenomgången som väntar. Flygvärdinnorna går igenom den och strax efter det är det dags för start. Tio minuter efter start så brukar flygvärdinnorna springa runt och snart serveras det både det ena och andra.

Annons

För att flygvärdinnorna ska kunna utföra sitt jobb så enkelt som möjligt är det enklast om så många passagerare som möjligt sitter ner. Shawn Kathleen jobbade tidigare som flygvärdinna och en dag tröttnade hon på passagerarnas beteenden så hon valde att avslöjade vad man absolut inte ska göra som passagerare.

Saker som hon varit med om är nog de mest konstiga man kan tänka sig. Det är alltifrån människor som klipper tånaglar, till dom som rakar fötterna och sedan finns det föräldrar som låter barnen rita hejvilt på flygplanets inredning.

Källa: Instagram / passengershaming

Så här kan det se ut om föräldrarna inte gör någonting..

Källa: Instagram / passengershaming

Visst blev det fint?!

En situation som sticker ut från mängden

Det finns en incident som hon aldrig kommer att glömma.

”Det värsta jag varit med om var när en gentleman råkade tända eld på sitt hår, medan han höll på att röka en joint med crack på toaletten..”

Det finns även en mängd andra händelser som Shawn har varit med om. Hon delar med sig av dessa på sitt Instagram-konto ”passengershaming”.

 

Annons
Dela på Facebook