Kändisar

Sigrids besked efter uppbrottet med Samir – lämnar allt: ”Jag vill egentligen berätta vad som…”

Annons
av nuntium
23 januari, 2019
Annons

I lördags kom beskedet att kändisparet Sigrid Bernson och Samir Badran har gjort slut, efter 2 år tillsammans.

Sigrid väljer nu att resa bort för att kunna läka.

Annons

”Jag måste komma bort en stund från allt som varit”, skriver hon på Instagram.

Sigrid hintar om att hon kommer att prata mer om uppbrottet inom en snar tid.

”Jag vill egentligen berätta vad som har hänt och varför jag mår så dåligt nu”, skriver hon.

View this post on Instagram

Jag skriver detta me gråten i halsen, sorgligt men sant. Att skriva ut detta i sociala medier bestämde vi tillsammans och vi väljer att berätta detta för att få färre frågor och att media/tidningar inte ska skapa sin egen förklaring till vad som hänt mellan oss. Såå, efter nästan 2 år mellan mig och Sigrid är det tyvärr slut…💔:( De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont. Sigrid är den absolut bästa tjejen jag någonsin haft och jag har verkligen, utan att överdriva haft en sjukt jävla galen och rolig tid med henne. Jag vill och hoppas att vi någon gång i framtiden ska kunna fortsätta som vänner för jag vill verkligen inte förlora en så fin människa ur mitt liv! 🙁 du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta

A post shared by S A M I R B A D R A N (@samirbadrans) on

Samir och Sigrid träffades under ”Lets Dance” 2017, där Sigrid var Samirs danslärare. Man har fått följa deras kärlekshistoria efter programmet på deras sociala medier samt Youtubekanal.

Men det är en historia som nu har tagit slut.

I helgen gick båda två ut på respektive Instagram att Samir Badran valt att avsluta deras förhållande efter 2 år tillsammans.

Sigrid meddelar under tisdagsförmiddagen via Instagram att hon åker bort för att få kunna läka i sin sorg.

View this post on Instagram

Jag vill egentligen berätta vad som har hänt och varför jag mår så dåligt just nu. Det kommer att komma men jag måste komma bort en stund från allt som har varit och bara läka just nu. ✈️🏝 @tuisverige #riu

A post shared by SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on

Tidigare beskrev hon i ett inlägg på Instagram att uppbrottet gjorde väldigt ont och att hon har kämpat under hösten trots den tuffa perioden med Samirs utbrändhet.

Samir har varit öppen om sin ohälsa och har under hösten tagit en paus från offentligheten och har varit utomlands utan Sigrid under en månads tid.

”Efter en fruktansvärd jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå”, skrev Sigrid i inlägget på Instagram.

Hennes Instagramkonto fylls med hjärtan och kommentarer av hennes följare som ger sitt stöd.

Artisten Samir Badram beskrev uppbrottet som de svåraste han har gjort i sitt liv.

”Känns jättetråkigt, vi har haft det så sjukt bra tillsammans och att behöva göra slut med en person som står så nära är något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Vill inte se henne ledsen. Jag är bara glad över att jag vet att det går så bra för henne och att hon är stark och jag önskar henne all lycka i världen!”, skrev Samir då i meddelande till Expressen.

Annons
Dela på Facebook